Život a styl

Zpět na článek

Prostřeno na Primě: Češi říkají o Romech strašlivé hlouposti

52 komentářů

shawk
Dokud budou cikáni brát jako sport okrádání většinové společnosti a žít si vesele na náš úkor, tak si o těch zmetcích můžeme říkat co chceme. Příjde mi to jako demokracie ...
panna
tudíž nevím, kdo se stupidit dopouštěl, zda soutěžící či diváci televize. Ale protože mezi cikány existuje většina nepřizpůsobivých, slušným a vzdělaým lidem z řad cikánů kazí tato chátra renomé. A zástupci majority, kteří na civilizované cikány nahlížejí stejně jako na cikánskou lůzu, jsou chudí duchem. S tím nic nenaděláte.
snufina
Ano, máte pravdu, ale tady to bylo v reálu, tady to nebylo, že by se hodnotila tato etnika. Hoch např. řekl, že snad neuvaří psa..., víte, ta dívka se rozhodně lépe chovala a mluvila, hodnotila výsledky vaření objektivně. Máte pravdu také v tom, že se najdou "exoti" ve všech skupinách lidí.
snufina
Souhlasím s příspěvkem, ten mladý hoch si nevidí ani na špičku nosu. Přeheled o sexu to ano, ale, že i Romové žijí normálně mu uniká. Trvla bych na tom, aby se veřejně omluvil. Ta holčina byla zatím nejlepší, co do chování a vystupování. Prosím, i já mám výhrady k některým Romům, ale tady nebylo co vytknou, naopak.
sendyman
Já jsem pořad neviděl (nesleduji, pár kousků mi stačilo, není to pořad o vaření, ale o nejnižších lidských pudech), přesto bych s Vaší formulací mohl souhlasit.
Nicméně nemohu, jako Vy, souhlasit s duchem a titulkem článku. Ten "mladý hoch" nejsou všichni Češi a ta "holčina" nejsou všichni Romové...
lofwyr
Autor článku je evidentně vylízaný cikánomil, který viděl v onom pořadu na primě jen to co on chtěl. Na pořad jsem se díval a mě osobně naopak všichni soutěžící připadali přehnané opatrní, aby nedejbože nebohé cikány nějak neurazili. Buchete, máš doma nějakou černou krůtu, že píšeš takové pitchoviny...?
ivanb
...pane Bucherte a slova jako "mudrlant" si používejte doma. Když už teda musíte koukat na Primu a ještě ke všemu na nějaké vaření, tak to o Vás vypovídá více, než byste možná chtěl. A na okraj, pes, když se nechá uležet je lepší, než prase. Omluva pejskařům.
frolec
souhlasim, ze se nemaji zamenovat predsudky se zkusenostmi, jak tady nekdo psal. Ale v pripade vareni to predsudky skutecne byly, protoze cikani vetsinou vari vyborne !
von.rammstein
jj psí guláš když se dobře udělá je nepřekonatelný
vonrammstein
Hmmm...smradlavej pedofilní ***, co navíc žere psy...Ty ses vyved.