Komentáře

Zpět na článek

Alarmující pokles konzumace marihuany mládeží

79 komentářů

kkk999
28. února 2012 • 15:16
Huliči a huličky, kdyby hloupost kvetla, tak jste natolik obsypaní květy, že před vámi pobledne závistí i Flora Olomouc a pak následně pukne vzte­ky..­.!215!­!1333!

V žádném případě nemohu souhlasit s tím, aby se tu něco mlelo o tom, že hulení je neškodné nebo dokonce prospěšné, je to svinstvo, a je jen otázkou času a frekvence užívání, kdy se ten škodlivý účinek hulení projeví, beru, že pokud někdo hulí 1x měsíčně, že je to lepší, než když někdo hulí pětkrát denně, ovšem to škodlivost hulení nesnižuje. Hulení je škodlivé pro lidské zdraví a s výjimkou několika raritních stavů, většinou stavů beznadějných, jen degraduje lidskou osobnost a dělá zejména z mladých lidí trosky. A proto jsem vždycky byl proti, jsem proti a budu proti...
chapmansgun
28. února 2012 • 16:02
Květiny neblednou,pokud je nezavřeš do tmy,a pukají jenom když plánují rozkvět.Nemůžeš stím souhlasit?Tak to ti zbývají jediné dvě možnosti,buď kup reflex,vykopni J.X.D. a vymaž nás z tohoto serveru,nebo si hoď mašli,čímž bys prospěl naším květinám,protože i ony potřebují něčím hnojit.Když tě tak strašně trápí,že si ničíme zdraví,neměl by si nás napadat se sojí "inteligencí" a spíše nám pomáhat,když jsme takové chuděry.
kkk999
28. února 2012 • 16:24
Vám se dá pomoct jediným způsobem: veřejně vás zmrskat na holou ***, pak možná byste s tím svinstvem skončili...
chapmansgun
28. února 2012 • 18:42
Pokud nejsme submisivní exhibicionisté,v tom případě by ti to moc nepomohlo.
zdepa
25. února 2012 • 16:49
marihuany mezi mládeží. Pokud je toto autorovi článku málo, pak je zralý na léčbu. Jistě si přeje, aby v každé rodině hulilo dítě od rána do večera. Asi to tak má doma.
placirkabodlo
26. února 2012 • 20:32
... a v chlastu piva taky ty jardo. a otviras s malym lahvace hned po ranu? podle toho ze pises jak pises tak vy uz plavete cela rodinka v rumu od rana. dychni si kysliku natoc si kohoutkovou vodu sedni si a napij se. a nemel podle me jsme na tom s myslenim stejne se vsemi na svete. ted jde o to, jestli je sklenice do pul pita nebo prazdna.
kkk999
23. února 2012 • 08:40
Varuju všechny slušné a zdravý rozum mající mladé lidi před JAKÝMKOLIV ZKOUŠENÍM DROG, včetně chlastu, kouření cigaret a marihuany!!! Nedejte se mýlit a masírovat si hlavu pošetilými lidmi, kteří vám budou cokoliv z těchto hnojů a sajrajtů vychvalovat do nebe a obhajovat vším možným, rozvíjet nesmyslné teorie o škodlivosti čokolády, kávy a čaje, prohlašovat, že JIM SE NIC PŘECE STÁT NEMŮŽE, že ONI TO PŘECE NEMUSÍ, že to mají pod kontrolou, a že ježdění autem nebo uzené maso je taky škodlivé a že je kouření nebo hulení uklidňuje nebo že s tím nemohou přestat, že nemají na to vůli a podobné další hovadiny. Až vás tyto hnusy připraví o to nejcennější co máte, o zdraví a případně i o život, ať už váš nebo někoho jiného, je pak na všechno pozdě a pak už zbude jen smutek a kdyby.
sendyman
23. února 2012 • 20:26
Varuju všechny slušné a zdravý rozum mající jakkoliv staré lidi před KKK999!
kkk999
23. února 2012 • 22:00
Sendymane, jsi ubožák, je mi tě líto...
kkk999
23. února 2012 • 22:00
Ubožák a vyhulená palice...