Komentáře
Kdyby chtěl pan Babiš ušetřit na daních ročně pár stovek milionů korun, mohl by elegantně přesídlit do daňových rájů. Neudělal to, daně platí doma, v Česku. Váš dojem, jak píšete, pane redaktore, je proto zcestný. Můj dojem zase je, že hlavním účelem Vašeho článku bylo poplivat Babiše za každou cenu. Sakra, uvědomil jste si, že pokud to pan Babiš myslí poctivě, že jste škodná jako všichni ti zamindrákovaní, kteří nevěří ani sami sobě. a jejichž jedinou satisfakcí za pravděpodobně mizerně prožité dětství je šíření jedů?! V tomto státě je spousta tvorů bez svědomí a bez páteře, ale pokud jsou od pera, můj názor je, že by se ho měli vzdát
panna
ale co névého nám chtějí stále zvěstovat? Za 63 let jejich existence je máme prohlédnuté jako na cétéčku. Ale ukazuje se, že v Česku je ještě stále dost lidí kterým jedno nakopání do zadku nestačí.
No tak nemyslim, že by se trápil, ale často tihle top vlastníci jsou logicky už po těch dvaceti letech vlády nad svými zaměstnanci už tím znuděni a už je to nerajcuje. A tohle je jen další krok, jak si pohonit ego, ono když jste dvacet let v oboru a se všema se znáte a už všechny tzv. "umíte" a na obdiv a respekt od svých zaměstnanců jste si dávno zvyknul a už to tak pěkně nelechtá....
Jinak on sám byl v 90. letech toho součástí, tedy sám pomáhal budovat tenhle kamarád-systém bez pravidel...
Jinak on sám byl v 90. letech toho součástí, tedy sám pomáhal budovat tenhle kamarád-systém bez pravidel...
Pane redaktore která zájmová skupina Vám za tento článek zaplatila???
Tohle hodne smrdí....!!
Tohle hodne smrdí....!!
bereš do rypáku a paznehtů slovo jehož smyslu není tvůj vepřový mozek ani zbla pochopit? Co Holec? 

Se snaží udělat dobře "vykrmená" prasátka i z čtenářů reflexu tím, že jim předhazuje takovouhle blitku. Pan Babiš možná má nekalé úmysly, možná nás chce taky okrást, ale hůr nám být nemůže, takže raději zkusím podpořit pana Babiše, nežli ty současné ubožáky. A to, že pan Babiš nemluví "politickou" řečí naopak značí, že ještě není tak šíleně spacifikován k mluvení nemyslů. Já mám pro vás taky jedno heslo, je z Policejní akademie od Izera: Holec, Holec, ty seš pěknej debil.. ;)
No, ani mi moc nepřipadá, že by se Babiš trápil tím, že po něm ani neštěkne pes. Babiš je mi ze srdce protivný, odjakživa. Ale jednu velkou pravdu má - takhle už to prostě v našem státě dál nejde. Nemine týden, aby se nevyvalila nějaká prasárna, v parlamentu sedí parta dementních žvanivých idiotů (je zcela lhostejné ke které partaji se zrovna hlásí), prezident si zatím nestačil všimnout žádné enormní korupce a tvrdí, že VeVerky jsou vlastně fajn, Nečas jmenuje ministrem jihočeského podržtašku knížete z Hluboké, loterijním šéfům žerou z ruky poslanci napříč politickým spektrem...............dalo by se pokračovat ještě asi tak měsíc.
Můžu si o Babišovi myslet, co chci, ale aspoň se o tom českém superbordelu začalo trochu nahlas mluvit..........
Můžu si o Babišovi myslet, co chci, ale aspoň se o tom českém superbordelu začalo trochu nahlas mluvit..........
1) Kecy v kleci!
2) A co vaši rodiče?
3) Kde je paroubeček?!
A to teda ne že bych byl Babišův fanda.