Komentáře

Zpět na článek

Babiš, rozumu se zbavíš!

31 komentářů

strunatec
Kdyby chtěl pan Babiš ušetřit na daních ročně pár stovek milionů korun, mohl by elegantně přesídlit do daňových rájů. Neudělal to, daně platí doma, v Česku. Váš dojem, jak píšete, pane redaktore, je proto zcestný. Můj dojem zase je, že hlavním účelem Vašeho článku bylo poplivat Babiše za každou cenu. Sakra, uvědomil jste si, že pokud to pan Babiš myslí poctivě, že jste škodná jako všichni ti zamindrákovaní, kteří nevěří ani sami sobě. a jejichž jedinou satisfakcí za pravděpodobně mizerně prožité dětství je šíření jedů?! V tomto státě je spousta tvorů bez svědomí a bez páteře, ale pokud jsou od pera, můj názor je, že by se ho měli vzdát
panna
ale co névého nám chtějí stále zvěstovat? Za 63 let jejich existence je máme prohlédnuté jako na cétéčku. Ale ukazuje se, že v Česku je ještě stále dost lidí kterým jedno nakopání do zadku nestačí.
koko365
Pane redaktore která zájmová skupina Vám za tento článek zaplatila???
Tohle hodne smrdí....!!
hruskovica
Holec, a doma všechno v pořádku
katno
Ten článek je ubohej výplod. Holec by vůbec neměl psát a navíc je tlustej a škaredej.
cartouche66
bereš do rypáku a paznehtů slovo jehož smyslu není tvůj vepřový mozek ani zbla pochopit? Co Holec?
kicker
Se snaží udělat dobře "vykrmená" prasátka i z čtenářů reflexu tím, že jim předhazuje takovouhle blitku. Pan Babiš možná má nekalé úmysly, možná nás chce taky okrást, ale hůr nám být nemůže, takže raději zkusím podpořit pana Babiše, nežli ty současné ubožáky. A to, že pan Babiš nemluví "politickou" řečí naopak značí, že ještě není tak šíleně spacifikován k mluvení nemyslů. Já mám pro vás taky jedno heslo, je z Policejní akademie od Izera: Holec, Holec, ty seš pěknej debil.. ;)
zerovan
Nenapadlo tě, že Babiš za své mobilizuje veřejné mínění k tomu aby se postavilo zlodějům a pomohlo ten zkorumpovanej bordel, který ma kořeny už z doby za bolševika vyčistit a postavit společnost do role odpovědného pragmatického hospodáře. Tak nějak i supluje roli i vás novinářů. Vy jste na to rezignovali. Tak alespoň vyěkej jak se to to vyvyne, ať nejseš za blbce
bruce1956
pane Holec.
Divím se vám, že můžete sedět v jedné redakci s vyhuleným Doležalem.
aznom
Holče,Holče,není to dobrý.Co je s tebou.Problémy v rodině?Nebo snad nedejbože,problémy sexuálního charakteru?Svěř se.Ale pro Boha nemel kraviny.Co se to s tebou "chlape" děje?
Proč se s tebe stal ču-ák?