Zprávy

Zpět na článek

Kaddáfí byl šílený pes Arábie. Proč se choval jako blázen?

8 komentářů

petrzizka
23. října 2011 • 14:24
takhle jednosměrně zaměřenej článek už jsem dlouho nečetl. Je hamba, že něco takovýho na stránkách reflexu vůbec publikují.
khstehlik
22. října 2011 • 19:34
Tento článek je neuvěřitelnou snůškou účelových polopravd a zamlčených podstatných faktů. Jako zdroj podkladů byly, typuji, použity oficiální news servery poplatných periodik. Vypadá to na další případ materiálizace novinářské devótnosti vůči stávající moci plynoucí zřejmě jak z lenosti jít do hloubky zdrojů, tak hlavně ze strachu dovolit si osobní názor, byť jen trochu odchylný, od toho oficiálního. Nejspíš o tomto svém přístupu a postoji už autor ani neví. Prostě zvyk je železná košile.
hadralenka
27. října 2011 • 14:41
skvele kh stehliku. nenapsala bych to lepe. souhlas
daivids
22. října 2011 • 01:07
hele nevim co byl pořádně zač ale rozhodně nikdo nemá právo usmrcovat druhýho a jako že se choval jako blázen jak to můžete vědět jste s ním vyrůstaly? podívejte se na naši vladu kam se na ně hrabe?­??????­??????­???!!!­!!!!!!­!!!!!
kockamnau
21. října 2011 • 20:15
REFLEX vyvolává zvracení.Dnešním dnem je i dno vrcholem,čeho je scho­pen,no­vinář­,co,no­vinář­,pisá­lek,jak pravil M.Zeman,jsou to žumpy.Vyklohnit tři články,během dopoledne,o Kaddáfím,jehož posmrtná ztuhlost teprve nastává,na to musí mít pan autor,vskutku žaludek shodný,se žumpou­.Nic­méně,­domní­vám se,že skuhrající Libyjce,nemající,co do svých lůzoidních úst,brzy uslyšíme,jaké jim jejich revoluce přinesla očeká­vání,­samoz­řejmě nemám informace,ale fotky lynčujícího davu mi zvedly žaludek a reakce novinářů,mi ten můj žaludek vrátila zpět.Je to vrchol nechutnosti.S Reflexem,v čele.A Kaddáfí,moc bláznem nebyl,jsem zvědavá,kdo tam po něm,tu čeládku uřídí.
janturon
21. října 2011 • 18:15
Psát takový nízký bulvár a popsat svůj vlastní profil ve třetí osobě je ubohé!
aznom
21. října 2011 • 16:07
""Potrhlý islámský levičák"---" Choval se jako blázen"---, nejbrutálnější a nejextravagantnější vůdce arabského světa"---atd,atd---Řekni Bucherte ,od jakého data máš takový názor na donedávná
velkého a štědře zásobeného výzbrojí všeho druhu kámoše tzv. "Západu"?
Kdy přibližně jsi byl osvícen?Nebo je to tak jako vždy,že prostě jen tak cintáš?Řekni ty neposedný investigativče!
okuk
22. října 2011 • 09:26
Nemyslím si, že by byl Kaddafi někdy přítelem Západu. Nějaké účelové návštěvy, či prohlášení jsou v politice běžné a nepřeceňoval bych je. Konec konců to byl sám Kaddafi, který po létech izolace nabídl Západu ruku k smíru, zaplatil odškodné pozůstalým atentátu a vydal atentátníka do Anglie. A že to byl potrhlý islámský levičák, to snad nikdo popřít nemůže.