Zprávy
Byli romové, nebyli fašouni, byl klid.
Jsou romové, jsou fašouni, není klid.
je mi jasné, co si mám myslet.
Jsou romové, jsou fašouni, není klid.
je mi jasné, co si mám myslet.
Pochybuju o správnosti vaší ,,vize,,
V této zemi jsou si všichni rovni, takže tu rovnost vynucujme.
Co si myslíte, že se stane, budou li se ucházet dva stejně vzdělaní, stejně staří uchazeči ? Vemou bílého. Kdo o tom rozhoduje ? Bílý, vzdělaný ouřada, žijící mimo realitu.
O asimilaci vietnamců se dá s úspěchem pochybovat, jsou zde teprve druhou generaci a ještě se nestačili seznámit s opravdovou českou ,,tolerancí,,
Za komunistů bylo běžné, že jsem měl róma v důlní osádce /3/ a dycky sme se mohli spolehnout, že každý každého /kdyby něco/ vytáhnem. Nebo, že by to bylo tím, že pod zemí sme byli všeci černí ???
V této zemi jsou si všichni rovni, takže tu rovnost vynucujme.
Co si myslíte, že se stane, budou li se ucházet dva stejně vzdělaní, stejně staří uchazeči ? Vemou bílého. Kdo o tom rozhoduje ? Bílý, vzdělaný ouřada, žijící mimo realitu.
O asimilaci vietnamců se dá s úspěchem pochybovat, jsou zde teprve druhou generaci a ještě se nestačili seznámit s opravdovou českou ,,tolerancí,,
Za komunistů bylo běžné, že jsem měl róma v důlní osádce /3/ a dycky sme se mohli spolehnout, že každý každého /kdyby něco/ vytáhnem. Nebo, že by to bylo tím, že pod zemí sme byli všeci černí ???
Já chci taky rovná práva.
A vím, že dnes se žádné děti neposílají do zvláštních škol, když k tomu není jiný než prospěchový důvod.
A vím, že dnes se žádné děti neposílají do zvláštních škol, když k tomu není jiný než prospěchový důvod.
.....no ty dálnice by jistě rozbombardovali. Ale to druhé je fakt. Můj děda říkal něco podobného, ale o komunistech. 

Znám také cikány, kteří se poctivě živí,pokud vím tak žijí v klidu mezi ostatními lidmi. S cikány se nestýkají. Pokud se jejich děti dobře učí, chodí do výběrové školy. Tam problémy s ostatními cikány nejsou, protože ti "zlí" tam nechodí.