Orgonet

Orgonet Zdroj: Orgonet

Proruský konspirační web lže: Francouzi svoje lidi postříleli a teror předstírají

Podivné servery, které jsou známé tím, že šíří proruskou propagandu, začaly s šířením konspiračních teorií o teroristických útocích v Paříži. Ta psychologická hra je už dost dlouho jasná. Je potřeba lidem naznačit, že západní společnost je řízena naprosto nedůvěryhodnými jedinci, kteří jsou schopni pro své cíle i vraždit vlastní (a cizí) občany.

Na webu Orgonet teď "objevili", že žádní arabští teroristé v Paříži nebyli. Vraždy nechala spáchat francouzská vláda. Odhalit lži Orgonetu trvá asi dvě minuty.

Například se tam píše: „Mexická dívka Nohemi Gonzalez, která zemřela, byla po střelbě v Bataclanu potvrzena jako živá: její rodina, když se dověděla o střelbě v Paříži z mexických médií, volala na mobilní telefon jejího přítele. Pokoušeli se ji opakovaně kontaktovat na jejím telefonu, a pak zkusili telefon jejího přítele. Ten jim řekl, že je s ní a že jsou oba v pořádku, že střílení už přestalo. A nyní, poté, co ji úřady zadržely, rodina dostala zprávu, že je mrtvá. Její rodina se diví, jak to, že je mrtvá, když dostali zprávu, že je živá, přímo od jejího přítele, a to dlouhou dobu po „teroristickém útoku“. Heuréka! To ukazuje, že se tam dělo všechno možné, jen ne teroristický útok, a že tu akci provedla francouzská vláda, a je to hodně špinavá falešná vlajka.“

Celé je to naprostý nesmysl. Dívka zemřela při střelbě v restauraci, k její smrti se vyslovili rodiče i přítel, kteří vědí, jak to bylo. Pokud vznikl informační zmatek, tak v prvních okamžicích, kdy se nevědělo, co se děje. Prostě další lhaní, které už ale lidé sdílejí na internetu, takže to bude pro mnohé pravdivější než pravda.

Autor těchto stránek, zjevně buď hloupý, navedený, nebo duševně nemocný, ještě píše: „Nyní se podívejme na národnostní složení mrtvých, čímž zjistíme, že úřední činitelé je nejprve legitimovali, než je zabili, a to proto, aby měli mrtvé z co možná nejvíce zemí. Přesně tak to Francouzi udělali: prověřili si jejich identity, aby se rozhodil, koho zabijí, na základě toho, odkud pochází – aby měli ‚vzorky‘ z co největšího počtu zemí, aby se co nejvíce zemí postavilo za válku proti islámu – když jim zabili jejich lidi.“

A tak dále, včetně běžné poznámky, že z útoku zase vyvázli živí židé, protože všechno věděli předem. Nejde o to, že by tyto fantasmagorie mělo cenu vyvracet (byť to zabere jen chvilku). Smutné je, že jim celá řada lidí, dokonce i s vysokoškolským vzděláním, věří. Ti všichni mají volební právo a podle těchto žvástů budou jednou někomu dávat svůj hlas.

 Orgonet je typický. Kromě blouznění o chemtrails se tam třeba dočteme: „Rusové během tří dnů postavili a dokonale vybavili uprchlický tábor pro tisíc uprchlíků přímo v Sýrii.“

Jak jsou ti Rusové hodní! To Francouzi, ti postřílejí dle pečlivého výběru občany z celého světa podle kvót a ještě u toho předstírají teroristický útok.

Koho tihle myslitelé asi budou volit?