Cannabis Cup 2012

Cannabis Cup 2012 Zdroj: Archív

Zvolte miss cannabis roku. První vlna hlasování v Cannabis Cupu končí už tento týden

Zajímají vás soutěžní kategorie Canna indoor a Canna outdoor? Na přihlašování vlastních snímků i čtenářské hlasování v obou zmíněných kategoriích máte už jen pět dnů.

 

V pátek 18. ledna uzavíráme přihlašování i čtenářské hlasování hned ve dvou soutěžních kategoriích: Canna indoor (fotografie konopí s důrazem na kvalitu a velikost kytky pořízené v interiéru) a Canna outdoor (stejné podmínky jako předchozí kategorii, ale rostlinka musí být vyfocena v exteriéru).

 

Tím však devátý ročník Cannabis Cupu nekončí - své snímky můžete přihlašovat do dalších dvou soutěžních kategorií - Cannabis Akt (fotografie konopí a lidského aktu) a Cannabis Art (fotografie konopí s důrazem na kompozici a kvalitu snímku. A už za dva týdny, 28. ledna, spustíme čtenářské hlasování v kategorii Cannabis Akt.

 

Čtenáři vybírají 1. až 10. místo pro každou kategorii, absolutního vítěze následně vybere porota složená ze šéfredaktora Reflexu Ivana Hamšíka, DJ Mania, který soutěž zajišťuje produkčně, Michala Otipky jako sponzora za Growshop, Jana Šibíka a jako maskota i J.X.D.

 

Vítěz kategorie Canna indoor se může těšit na kompletní pěstební stan s vybavením pro pěstování čtyř rostlin v hodnotě 9 999 Kč. A autor nejlépe hodnocené fotografie v kategorii Canna outdoor bude odměněn elektronickým přístrojem pro mokrou variantu separace pylu v hodnotě 4 900 Kč. Na hmotné ceny se mohou těšit i autoři snímků, které obsadí druhé a třetí místo v každé z kategorií.

 

Ceny jako každoročně věnuje Growshop, první a hlavní cenou je zájezd na amsterodamský Cannabis Cup spojený s bohatým programen a návštěvou Muzea hašiše.