playboy

playboy Zdroj: Profimedia.cz

"Děvkař" to má snazší než romantik

„Dobrý den, prosím o radu. Moje žena má jednu sexy kamarádku, která vždycky když k nám přijde na návštěvu, tak se mnou trošku flirtuje. Nikdy mi to nijak nevadilo, ale když při poslední návštěvě odešla moje manželka na záchod, tak využila volné chvíle a hladila mě po stehně, dokud se manželka nevrátila. Protože jsme už něco vypili, tak bych to ani neřešil, ale když mi teď napsala přes Facebook, že se těší, až mě zase uvidí, tak mi přijde, že to zachází daleko a nevím, jak z toho vycouvat, aby z toho nebyl problém. Předem děkuji za nějaký nápad.“

 

 

„Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu posrat, potřebujete počítač“, zní jeden z Murphyho zákonů a pro Vás znamená jediné – když už jste se dobrovolně zapletl s kamarádkou Vaší ženy tak, že jste s ní flirtoval a neodstrčil jste její ruku, když Vás hladila po noze, pokuste se být o něco více obezřetnější, aby Vaše další sbližování neprobíhalo přes Facebook. Jsou to totiž právě nesmazané emaily, esemesky a Facebookové zprávy, co nejčastěji usvědčí partnery z nevěry.

 

Než se tedy pustíte s kamarádkou Vaší ženy do dalších akcí, rozmyslete si v prvé řadě hlavně to, zda s ní chcete mít sex nebo ne. Pokud dojdete k závěru, že sex s náruživou kamarádkou Vaší ženy nepotřebujete mít, nemusíte jí na její facebookovou zprávu odpovídat vůbec nic a až k Vám zase kamarádka přijde na návštěvu, udělejte vše pro to, abyste s ní v místnosti nezůstával sám. Když se takto poněkud „chladněji“ budete chovat i při dalších setkáních, Váš flirt s doteky na stehně pravděpodobně vyšumí a nebude mít žádné další následky.

 

 

Avšak vzhledem k přívětivosti kamarádky Vaší ženy je možné, že Vás myšlenka na sex s ní nepřestane pronásledovat, až dojdete k závěru, že s ní sex mít chcete. V tom případě jí to však také nepište na Facebook, ale opět využijte vhodné situace, a až Vaše manželka při další návštěvě odejde na toaletu, domluvte si s kamarádkou schůzku. Nebo si na kamarádku Vaší ženy jednoduše sežeňte telefonní číslo a zavolejte jí.

 

Od posílání esemesek, zpráv či emailů Vás nezrazuji proto, že bych podezřívala Vaší manželku, že Vám bude mobil nebo poštu pročítat. Ale nikdy nevíte, čeho bude schopná zhrzená milenka, až s ní přestanete spát. Zvláště pak taková, které nedělá potíže své vdané kamarádce manžela přebírat.

 

ALEX DOLEŽALOVÁ HROUZKOVÁ

 

 

 

Flirtování je hra, která k životu patří. Problém je v tom, že jsou i hry, které mohou člověka přijít draho. Lézt v noci po okenních římsách nebo jezdit mezi vagóny metra - to je taky hra. Nikdo k tomu člověka nenutí a dělá se to kvůli adrenalinu. Jde o to, jestli to člověku stojí za to. Většinou ne.

 

Pokud je muž "děvkař", je to jednodušší, než když by to byl romantický typ, který se osudově zamiluje. Děvkař má rád všechny ženy a proto nemá často zapotřebí kvůli jedné opustit druhou. Protože dobře ví, že stejně bude chtít i třetí a čtvrtou. Z těch několika řádek dotazu ale neděláte dojem profesionálního svůdníka, protože počínání své kamarádky řešíte.


Předně by bylo dobré zvážit, co se skutečně děje. Muži i ženy mají různě nastavenou úroveň důvěrnosti. Týká se to slov i doteků. Pro někoho je hlazení vyslaný signál, pro jiného nikoli. Takhle už se pár mužů spálilo, když si pár objetí a polibků na tvář a vyzývavých řečí vyložili jako pobídku k dalším intimitám. Pak byli občas hořce zklamáni. Dáma se s nimi sice vášnivě objímala, ale příště zas s někým jiným, ale sex nikde.

 


Pokud by to však kamarádka myslela s vámi vážněji, doporučil bych se na to vykašlat. Jak se říká, tři minuty radosti, celý život starosti. To se netýká jen nechtěných těhotenství. Pokud je pro vás sex velké životní téma, snažte se aspoň neubližovat okolí víc, než je nevyhnutelné. Třeba omezte elektronickou komunikaci s příslušnou dámou na minimum. Jeden by neřekl, kolik elektronických stop za sebou mohou milenci nechat.


Nemá cenu to absolutizovat, jsou i flirty, co projdou bez následků. Stejně jako v případě lezců po římsách. Když to ale nevyjde, naberou někdy události značnou dynamiku, abych to jemně řekl.


Jen jedna praktická rada: chcete-li nějakou ženu otrávit a od sebe odpudit, vychvalujte jí nějakou jinou ženu, nejlépe svou vlastní. To rozdýchá málokterá a můžete mít pokoj.

 

JAN JANDOUREK