Zdroj: autopůjčovna Praha – Taggart

Taggart – autopůjčovna Praha, kde vám auto půjčí skutečně na dlouho

Dlouhodobý pronájem aut se stal v poslední době regulérní alternativou k vlastnictví automobilu. Už na autě jako majetku nelpíme. Raději si dopřejeme dobré auto s kompletními službami kolem. A že není naše? Co na tom?

Nejdříve jsme se naučili nahradit půjčku na auto leasingem. Pak jsme i jako soukromé osoby podlehli kouzlu operativního leasingu. Nyní nám už stačí auto k dlouhodobému pronájmu. Toužíme po autě bez jakýchkoliv závazků, akontací, i bez různých startovacích poplatků. Chceme si auto užívat, ne jej vlastnit. Vlastnictví automobilu už dávno nezvyšuje společenský status. Zato s autem z půjčovny získáme pověst bonvivána.

Cena auta klesne o 20 %, jakmile s ním vyjedete z autosalonu. Pořád si jej chcete koupit?

Hodnota automobilu v prvních letech po koupi rapidně klesá. Ještě se vám ani nezahřeje motor poté, co jej poprvé nastartujete v autosalonu, a už je podle typu auta jeho hodnota o 10 až 20 % nižší. I to je jeden z důvodů, proč se nebráníme si auto raději dlouhodobě půjčit, než si jej kupovat.

Příliš starostí s automobilem

Pokud k zakoupení automobilu přistoupíme ekonomicky a pořídíme si starší vůz, zařadíme se mezi majitele přestárlých vozů, které křižují naši republiku. Průměrný věk automobilu v ČR je 15 let. Na takto starém automobilu se neustále něco kazí. Pořád jen investujeme do servisu, až nakonec zjistíme, že za cenu všech těch oprav jsme si již mohli pořídit auto nové.

Nechte starosti s automobilem na jiné

Dlouhodobý pronájem automobilu nám umožňuje mít k dispozici automobil zela bez starostí. Už nemusíme řešit servis, ani pojištění. Automobil dostaneme k zapůjčení se vším, co má mít. Takto funguje autopůjčovna Praha – Taggart, která nabízí standardní krátkodobý, ale i dlouhodobý pronájem aut. Od délky pronájmu se odvíjí i cena této služby. Taggart se však může pochlubit tím, že drží trvale nízké a bezkonkurenční ceny. Firma si v nízkých cenách věří dokonce natolik, že vyzývá zákazníky, aby je na nižší cenu stejného auta u konkurence upozornili. Cenu jim pak Taggart sníží.

Co mi v Taggart půjčí?

Aktuálně má Taggart až 300 automobilů k zapůjčení. Pro dlouhodobý pronájem jsou vyčleněny nové nebo roční vozy. Průměrné stáří dlouhodobě pronajímaného vozidla je 9 měsíců a auto má zhruba 18 000 najetých kilometrů. Takže i pokud dostanete roční vůz, má nízký počet najetých kilometrů. Firma nabízí bezkonkurenční cenu pronájmu, která se odvíjí od délky zapůjčení vozu a plánovaného množství najetých kilometrů.

Žádné závazky ani omezení

Zatímco jste u operativního leasingu vázaní délkou smlouvy, u dlouhodobého pronájmu můžete auto vrátit za měsíc, nebo třeba za dva roky. Automobil si nebudete mít problém půjčit ani v případě, že jste v některém z registrů veden jako dlužník. Firma registry neprověřuje.

Ať už je tady

Velká nabídka umožňuje rychlou volbu automobilu bez čekání. Dokonce lze požádat o přistavení i vyzvednutí automobilu u vás doma. Služba má nastavené mechanismy tak, že jsou skutečně rychlé, takže automobil můžete mít přistaven ještě v ten samý den.

Auto skutečně bez starostí

Stále více lidí nachází zalíbení v tom, že o auto nemusí nijak pečovat. Taggart se stará o servis i výměnu pneumatik. Auto získáte s pojištěním a firma platí vždy kompletně údržbu automobilu i případné opravy.

Pojďte změnit i vy svůj pohled na vlastnictví auta

Nevlastněte, ale užívejte. Taggart vám krátkodobě, ale především dlouhodobě, pronajme vozidlo bez jakýchkoliv obstrukcí. Pojďte si vybrat, které se vám líbí, nebo které vám vyhovuje díky svým parametrům. O vše s provozem automobilu se pak postará Taggart. Vy hradíte pouze spotřebované pohonné hmoty. Auto k dlouhodobému pronájmu je řešením pro mladé a dynamické lidi, ale i pro rodiny, kde je zapotřebí druhý automobil do domácnosti.