Zdroj: Metrostav Development a.s.

Vilapark Klamovka je developerský projekt kombinující zeleň a výhody města

Vilapark Klamovka je developerský projekt z dílny společnosti Metrostav Development, který kombinuje klidnou lokalitu se vzrostlou zelení. Vznikne celkem 117 bytových jednotek s dispozicemi od 1+kk až po 5+kk. Osobitý rezidenční projekt splňuje náročné požadavky na moderní bydlení.

Pokud jsou tedy ve vašem hledáčku nové byty Praha 5, developerský projekt vás nadchne po všech stránkách, neboť zachovává přednosti města, ale přitom máte malebnou přírodu jen pár kroků od vchodu.

Půvabný výhled na Prahu

Vzhledem k tomu, že investice do nemovitosti je v současné době poměrně finančně náročnou záležitostí, je důležité, aby vám vyhovovala všemi parametry, tedy nikoliv jen dispozicí a výměrou, ale třeba i výhledem. Unikátní projekt Vilapark Klamovka byty připravuje ve vysokém standardu a z některých se otevírá vskutku ojedinělý výhled na metropoli.

Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost v pěší dostupnosti a bohaté vyžití pro děti i dospělé. Nové byty tohoto rezidenčního projektu na Praze 5 jsou aktuálně stále k dispozici, je o ně ale velký zájem, protože se jedná o atraktivní lokalitu v bezprostřední blízkosti bývalého zámeckého parku Klamovka.

Lokalita pro páry i rodiny s dětmi

Samotná lokalita si vás podmaní, protože nemusíte dělat kompromis mezi městem a přírodou. Stačí vám ujít jen několik málo kroků a ocitnete se úplně mimo městský život, a to v Zeleném parku Klamovka. Přijdete si na své, ať už preferujete odpočinek, nebo sportovní aktivity. Snadno se dostanete na smíchovský Anděl, zajdete si do restaurace, obchodu i na kulturní akci. Ve volném čase se projdete historickým centrem.

V případě, že vás láká investice do bytu, neprohloupíte. Prosvětlené byty jsou navrženy ve spolupráci se zkušenými designéry a okouzlí vás funkčností i osobitým charakterem.

Jestliže jsou ve vašem hledáčku byty Smíchov, stačí si jen vybrat z dispozic 1+kk až 3+kk. Dispozice 4+kk je řešená jako mezonet a 5+kk jako penthouse.