Video placeholde

Jak dopadnou volby? Jezevčík, který umí předpovídat budoucnost, to natipoval. Výsledky jsou šokující!

Stejně jako v parlamentních volbách v roce 2017, i letos sáhl Reflex po službách maďarského jasnovidného psa. Ten pomocí spolehlivé (tzv. salámové) metody natipoval výsledky letošních voleb. A budete se divit. Babiš nevyhraje a překvapí outsideři. Jeho výsledky najdete ve videu v úvodu článku.

Myslíte si, že se o vítězství v letošních volbách přetahuje hnutí ANO trestně stíhaného premiéra Andreje Babiše s koalicí SPOLU? Tak to se zřejmě mýlíte. Maďarský jezevčík, který si říká Jovőlátonak, to natipoval úplně jinak. A že jeho výsledky nejde brát na lehkou váhu, o tom svědčí i fakt, že předpověděl třeba vítězství Donalda Trumpa v prezidentských volbách roku 2016 či odchod Británie z EU.

Majitelka psa Erika Tóth pracuje se svým zvířetem na základě tzv. salámové metody. Kousky salámu se pokladou na talířky s logy politických stran a pořadí, v jakém je pes vyluxuje, určí pořadí stran ve volbách. Pro náš pokus jsme zvolili strany a hnutí kandidující na území celé České republiky a vylučovací metodou (nechali jsme psa, aby si sám vybral ty, které se mu líbí) jsme dospěli k osmi zástupcům – ANO, SPOLU, PirStan, SPD, KSČM, ČSSD, Přísaha a TSS (Trikolóra, Svobodní a Soukromníci).

Jak neomylný maďarský pes předpověděl výsledky českých parlamentních voleb v roce 2021, zjistíte ve videu. Pokud se vám nelíbí a chcete s tím něco udělat, vyrazte k volbám a rozhodněte o naší budoucnosti sami. Můžete tak učinit od 8. do 9. října ve své volební místnosti.