Žádost o ruku jak z hollywodského romantického filmu

Žádost o ruku jak z hollywodského romantického filmu Zdroj: youtube.com

Film nebo realita? Podívejte se na nejlepší žádost o ruku vůbec

Američané jsou posedlí žádostmi o ruku a vůbec jim nevadí, když je u této intimní události přítomno mnoho svědků. Internet je plný různých žádostí přes obrazovku na stadionu při hokejovém zápase, v přímém přenosu televizního zpravodajství nebo na pódiu při populárním koncertu. Jednu z nejoriginálnějších žádostí o ruku teď zažili nicnetušící návštěvníci amerického kina, stejně jako nicnetušící snoubenka.

A bylo to romatické a dojemné jako z opravdového hollywoodského filmu. Scénář měl snoubenec vskutku promyšlený. Dívka šla do kina s bratrem, přítel tentokrát měl údajně jiné plány. Najednou se ale na plátně kina začalo dít něco, co vůbec nečekala – na plátně se objevil její přítel žádajíc budoucího tchána o ruku jeho dcery.

Scéna končí až snovým objetím tatínka nevěsty a mladého ženicha. Film na plátně se poté přenese do reality, mladík se objeví v promítacím sále a požádá svou milou o ruku. Ostatně, podívejte se sami.

 

 

Je až neuvěřitelné, kolik lidí si už video prohlédlo. Po 22 hodinách mělo na sociální síti Facebook přes 22 milionů zhlédnutí.

 

Znáte to snad z každého hollywoodského filmu. Ústřední dvojice se vezme a vše skončí krásně. Ideálně s romantickou, neočekávanou a promyšlenou žádostí o ruku. Filmy jsou jedna věc, realita druhá. Opravdu hollywoodskou žádost o ruku si ale nyní vyslechla mladá Američanka, která si přitom myslela, že jde jen do kina.