Portál iSport.cz připravil pro čtenáře Fantasy hru pro EURO 2012

Portál iSport.cz připravil pro čtenáře Fantasy hru pro EURO 2012 Zdroj: spo

Fantasy hra: Sestavte Tým snů a vyhrajte EURO 2012

Vyhrajte UEFA EURO 2012 se svým týmem! Vyberte si hráče z každého týmu na mistrovství Evropy v exkluzivní hře TÝM SNŮ. Můžete vyhrát tablet od firmy Apple iPad nebo smartphone Apple iPhone 4S.

iSport TÝM SNŮ - nová fantasy hra pro EURO 2012

Sestavte si svůj tým snů! Je na vás, po kom sáhnete. Bude v bráně Petr Čech nebo Joe Hart? V útoku Cristano Ronaldo s Davidem Villou nebo Karim Benzema s Mario Gomezem? Zkuste si vybrat ty nejlepší fotbalisty a sledujte pak jejich statistiky či tabulky nejžádanějších hráčů.

Podle toho, jak se vašim fotbalistům bude dařit v opravdových zápasech mistrovství Evropy 2012, budete dostávat body ve fantasy soutěži iSport Tým snů.

Můžete vyhrát tablet od firmy Apple iPad 64GB nebo smartphone Apple iPhone 4S. Více informací a návod, jak se přihlásit, najdete na stránce soutěže iSport Tým snů.

 

Kdo jsou největší hvězdy šampionátu EURO 2012?

Na mistrovství Evropy ve fotbale 2012 nastoupí celá řada hvězdných hráčů z nejlepších klubů světa. Potřebujete inspiraci pro svůj fantasy tým? Sázkové kanceláře zatím předpokládají, že nejvíce gólů vstřelí někdo z těchto hráčů:

Mario Gomez (GER), Robin van Persie (NED), Cristiano Ronaldo (POR), Klaas-Jan Huntelaar (NED), Miroslav Klose (GER), David Villa (ESP), Fernando Llorente (ESP), Robert Lewandowski (POL), Roberto Soldado (ESP), Giampaolo Pazzini (ITA), Karim Benzema (FRA), Thomas Müller (GER), Fernando Torres (ESP), Mario Balotelli (ITA), Lukas Podolski (GER), Antonio Di Natale (ITA) či Rafael van der Vaart (NED).

Sledujte EURO 2012 a vytvořte si svůj Tým snů ve fantasy hře na iSport.cz!

 

Jak sledovat EURO 2012 online

Každý hrací den můžete sledovat aktuální průběh zápasů v komentovaných online přenosech na iSport.cz. Svého vlastního zpravodaje bude mít v místě konání i Reflex.cz. Vtáhneme vás do hry, poskytneme vám ty nejčerstvější informace z Polska i Ukrajiny, kde se letošní mistrovství Evropy ve fotbale EURO 2012 koná. Prohlížet si můžete i soupisky všech zúčastněných týmů a novinky z každého tábora, rozbory po utkání, názory trenérů a odborníků.

Kompletní statistiky a články k ME ve fotbale EURO 2012 online na jednom místě včetně videoblogu, v němž najdete profily českých reprezentantů.

Získáte tak nejlepší informace o tom, jaké hráče vyměnit a jaké nasadit do své sestavy ve fantasy hře iSport Tým snů a vyhrát tak EURO 2012. Zapojte se do hry na webu iSport Tým snů.