Český ultrapravicový pošuk Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie na demonstraci Národní demokracie proti imigrantům a za vystoupení z Evropské unie, která se konala 18. července na Václavském náměstí v Praze.

Český ultrapravicový pošuk Adam B. Bartoš, předseda Národní demokracie na demonstraci Národní demokracie proti imigrantům a za vystoupení z Evropské unie, která se konala 18. července na Václavském náměstí v Praze. Zdroj: ČTK

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Adam Bartoš nepatří do vězení!

Český ultrapravicový pošuk Adam B. Bartoš napsal dopis organizátorům Gay Pride. Dopis zavání vyhrožováním, a proto dává dobrou možnost, jak panu Bartošovi zajistit trvalý bezpracný příjem.

Pan Bartoš žije ve zvláštním světě. Ve světě, který nevypadá tak, jak se na první pohled zdá. Bartošův svět řídí skryté síly, především pak Židi a ilumináti. To oni jsou zodpovědní za všechno zlo tohoto světa včetně vlny veder a přemnožení kůrovce. S jejich pikly jim samozřejmě - jak taky jinak - někdo pomáhá. A kdo jiný, než homosexuálové!

Toto své přesvědčení pan Bartoš vyslovil i v dopise organizátorům letošní Gay Pride. Dopis zveřejnil na webu narodnidemokracie.cz a dočteme se v něm: „Nemá smysl nyní předkládat argumenty, proč Vaši akci považujeme zčásti za úpadkovou, zčásti za perverzní a proč s ní zásadně nesouhlasíme. Tyto argumenty týkající se zdravotních rizik, bezpečnostních rizik, možného vyhrocení postojů české společnosti vůči Vaší komunitě, či ohrožení morálky budeme v následujících týdnech předkládat veřejnosti v chystané antikampani k Vašemu festivalu.

Naše strana připravuje řadu aktivit, kterými chce na nepřijatelnost podobných zvrácených iniciativ poukázat. Míra této kampaně bude záviset na ochotě ustoupit od záměru konat Prague Pride. Ustoupila-li by Vaše organizace od plánování pochodu, ustoupíme přirozeně od proti-kampaně. Budete-li pokračovat v záměru pochod uspořádat, i naše kampaň nabere na síle. Už nyní máme připravenu řadu nápadů, jak demonstrovat občanům Prahy i České republiky, že jde o perverzní aktivity, které je ohrožují.“

Jak laskavý čtenář jistě zaznamenal, pan Bartoš o sobě začíná mluvit v plurálu majesticu - My Adam Bartoš. To ale není vše. On se zjevně podle textu dopisu cítí být povolán rozhodovat, co je a co není perverzní. Podle našich informací bude na Bartoše za jeho dopis podáno trestní oznámení, a já apeluji na kriminalistu, který to bude zpracovávat: Nezanedbejte prosím nařídit přezkoumání duševního stavu pana Bartoše. Pokud se vše má tak, jak se domnívám, bude policie moci brzy oznámení odložit pro nepříčetnost pisatele, a pan Bartoš konečně dostane za své nezpochybnitelné zásluhy o tento národ invalidní důchod na hlavu. Následně bude moci publikovat jen v časopise Psychologie Dnes, a to konkrétně v rubrice Život s diagnózou, a věci zase budou na svým místech.