Gastronaut

Gastronaut Zdroj: Profimedia.cz

Reflex hledá "gastronauty". Přihlašte se do unikátního projektu


Stále nevěříme tomu, že by se český národ stravoval tak špatně, jak nám v prosinci odhalily čtenářské fotografie blafů. Hledáme proto deset odvážných gastronautů. Jejich mise bude jednoduchá: posílat nám po dobu jednoho měsíce každý den fotografii svého obědu.


Do našeho projektu se můžete zapojit bez ohledu na to, zda trávíte poledne v nejluxusnějších restauracích, nebo se k obědu spokojíte s domácím vývarem, tatrankou nebo buřtem u stánku.


Nebudeme po vás chtít moc. Stačí, když každý všední den od 1. do 29. února vyfotíte vlastní oběd, obodujete ho číslem od 1 do 10 (1 - blaf, 10 - nebe v hubě) a snímek nám v daný den nejpozději do 15.00 pošlete mailem.


Chcete se stát gastronautem Reflexu? Posílejte nám přihlášky na adresu gastronaut@reflex.cz.


Do zprávy uveďte své jméno, věk, město, v němž žijete, a odpovíte na jednoducjhou otázku: "Jak jím?" Fantazii při zpracování se meze nekladou. Ale neposílejte nám žádné romány ani srdcervoucí zpovědi. Opravdu nás zajímá, jak jíte, a podle toho také "tým gastronautů" sestavíme. Přihlášky můžete posílat do pátku 20. ledna.

 

Proč byste se měli naší expedice zúčastnit? Ale jděte, tuhle otázku první kosmonauti mířící na Měsíc určitě nekladli. Chceme zmapovat, co my Češi jíme a jak jsme s tím spokojení. Budeme rádi, když nám pomůžete. Malou motivaci však přesto můžeme nabídnout: každý den čtenáři svým hlasováním vyberou jedno jídlo, které pak dotyčnému gastronautovi proplatíme.

 

 



Každodenní úlovky našich gastronautů budeme zveřejňovat na webu Reflexu, celý projekt pak samozřejmě zpracujeme i v tištěném časopise. Pište!