Web mladých komunistů

Web mladých komunistů Zdroj: Reflex.cz

Mladí komunisté slavili Havlovu smrt a zřejmě naštvali hackery

„Národe, oslavuj! Zemřel nepřítel lidu Václav Havel!“ vyhlásil v pondělí dopoledne na svých stránkách komsomol.cz Svaz mladých komunistů. Rozčilené reakce šířící se hlavně na Facebooku vyvrcholily odpoledne – web komsomolců byl v 16 hodin nedostupný. Zřejmě naštvali i počítačové mágy.

 

Mladí komunisté vyvěsili na webu několik plakátů, které označují prezidenta Václava Havla za největšího zrádce českého lidu, sluhu USA, NATO, Izraele i sudetských Němců. K tomu ještě pro neznalé napsali „životopis“. Hned na začátku jej, jak je jejich zvykem, odsuzují za to, že se narodil do bohaté rodiny. Holt třídní původ, je třídní původ:

 

„Václav Havel se narodil 5. října 1936 v rodině milionářských zazobanců,“ píší komsomolci. „…po maturitě se přihlásil a byl přijat na ekonomicko-inženýrskou fakultu ČVUT. Tak velkoryse se tedy náš socialistický stát zachoval k milionářskému synkovi, který u nás údajně postrádá dostatek demokracie.“ No nebyli ti socialisté skvělí?

 

Ale ani komunistům není do smíchu. V sobotu zemřel i vůdce Severní Koreje Kim Čong-il. Jak vypadá povinný smutek, si můžete prohlédnout na následujícím videu: