Fallout 4

Fallout 4 Zdroj: dailymail.com

Fallout 4
Fallout 4
Fallout 4
Fallout 4
Fallout 4
6
Fotogalerie

Je hra Fallout 4 lepší než sex? V den jejího vydaní se propadla návštěvnost webu PornHub o 10%

Nedávná analýza návštěvnosti webu PornHub přinesla překvapivé zjištění - v den vydaní hry Fallout 4 se propadla návštěvnost webu o 10 procent. Data zveřejnil server na svém blogu a informoval o nich například web dailymail.com. Fallout 4 je akční počítačová hra na hrdiny s otevřeným světem vyvinutá společností Bethesda.

"V pět ráno přišel první pokles návštěvnosti. Předpokládáme, že právě tehdy si první lidé stáhli na své počítače hru Fallout 4 a začali ji instalovat. Návštěvnost se propadla dopoledne o 10 procent," píše se na webové stránce PornHub. V poledne se situace vrátila do normálu, ale po 18. hodině došlo k dalšímu masivnímu poklesu. Podle analytiků se mnoho mužů vrátilo z práce a opět hráli Fallout 4.

"Po půlnoci se návštěvnost našeho webu ale opět pohybovala okolo 15 procenty nad normálem," píše se dále v blogu. Z dat tak můžeme vyvodit jednoduchý závěr - nainstalování a hraní hry Fallout 4 sice zabránilo mužům dívat se na porno, ale jen na několik hodin dlouhodobě vyhrál zájem o sex.

Fallout 4 je hra zasazená do post-apokalyptického prostředí amerického Bostonu v roce 2287. Vytvořila společnost Bethesda Game Studios a utržila za ní neuvěřitelných 750 milionů dolarů během prvních 24 hodin. Jedná se o pátý díl v hlavní řadě veleúspěšné série Fallout a podle naprosté většiny kritiků je hra naprosto excelentní. Například server GameSpot ohodnotil Fallout 4 známkou 9 z 10 možných.