Paul Hellyer

Paul Hellyer Zdroj: YouTube.com

Mimozemšťané žijí mezi námi, tvrdí kanadský exministr obrany

Zástupci mimozemských civilizací navštěvují Zemi již tisíce let, žijí tady a mají obavu, že lidé sami zničí svoji planetu. Ne, to není citát ze sci-fi filmu nebo z nějakého obskurního webu, to říká Paul Hellyer (90), bývalý kanadský ministr obrany.

Hellyer byl ministrem obrany v 60. letech minulého století a je podle všeho prvním tak vysoce postaveným funkcionářem z nejvyspělejších zemí, který tvrdí, že mimozemský život skutečně existuje. Interview s ním na toto téma odvysílala televize Russia Today 2. ledna.

Hellyer řekl, že 80 různých druhů mimozemšťanů pravidelně navštěvuje naši planetu. Tvrdil, že některé z nich dávno spolupracují například s americkými vojáky. Pocházejí prý z celé naší galaxie a také z ostatních hvězdných soustav. Všechny druhy kromě jednoho, nebo dvou, jsou podle Hellyera laskavé a chtějí pomoci lidem, ale jsou vázány pravidly, která jim to neumožňují. „Mají pravidla a jedno z nich stanovuje, že se bez vyzvání nemají míchat do našich záležitostí. To je možná jeden z důvodů, proč jsme jich až donedávna moc neviděli,“ dodal bývalý ministr.

Počet jejich návštěv podle něj narůstal po objevu jaderné energie a nukleárních zbraní. „Máme mnoho záznamů o UFO. Zřetelnější přítomnost mimozemské aktivity nastala poté, co jsme vynalezli atomovou bombu. Mimozemšťané jsou tím velice znepokojení a nechtějí, abychom atomovou bombu opět použili, protože vesmír je jen jeden a výbuch atomové bomby neovlivní jenom nás, ale i ostatní druhy. Mají veliký strach z toho, že budeme natolik hloupí a začneme opět používat jaderné zbraně, řekl Hellyer.

„Trávíme příliš mnoho času bojem, dáváme příliš mnoho peněz na vojenské účely a nedáváme dost chudým, nemocným a bezdomovcům. Znečišťujeme vodu, vzduch a zahráváme si s termonukleárními a atomovými zbraněmi, které mají katastrofální účinek na naši Zemi a na náš vesmír a to se jim hodně nelíbí,“ řekl kanadský exministr obrany. Tvrdí také, že některé moderní technologie jsme získali od mimozemšťanů. Jak se to přesně odehrálo, ale nepopisuje.

Zda se v případě pana Hellyera jedná o stařecký přelud nebo pravdu, ať si každý udělá názor sám.