komunismus

komunismus Zdroj: archiv

Komunisté si popravili i vlastní lidi a ještě budou poučovat

Kdyby náhodou někdo nevěděl, co jsou dnešní komunisté zač, stačilo by si poslechnout, co všechno navykládali ve sněmovně, když byla řeč o třetím odboji. Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu.

 

Tak třeba komunista Josef Šenfeld pravil: "Předkladatelé sněmovního tisku za boj za vlast považují provádění sabotáží, spolupráci se zahraniční zpravodajskou službou, převaděčství nebo překračování státních hranic, tedy boj proti vlastnímu lidu, nikoli proti nepříteli."

 

 

Bolševická drzost dostoupla poslední dobou pozoruhodného vrcholu. Rudá prokurátorka Polednová Brožová, která se podílela na vraždě Milady Horákové, dostala prezidentskou milost a sotva vylezla z kriminálu, sdělila světu, že si za rozsudek mohla Horáková sama. Neměla se přiznávat. Dávat tomuhle zločinci milost byl zjevně omyl. Pravda, Pomahačka vrahů Polednová je konzistentní, sama se k ničemu nepřiznala.

 

Bylo by hezké se komunistů zeptat, proč měli takovou obsesi popravovat a vězit své vlastní lidi. Generálního tajemníka KSČ Rudolfa Slánského zatkli, mučili, odsoudili a pověsili. Budoucího generálního tajemníka Gustáva Husáka zavřeli. Další šéfy strany Novotného a Jakeše sesadili. Komunistu Záviše Kalandru popravili. Ludvíka Svobodu vyhodili z armády a zavřeli a pak nechali pracovat v JZD. Komunisté London, Hajdů, Löbl, Margolius, Simone a Fischl, Švermová a další byli pozavíráni a někteří popraveni.

 

 

Schválně jmenuji jen komunisty, aby bylo jasné, jak soudruh Šenfeld a další soudruzi žijí buď v bludu, nebo lžou. Vymlouvají se na studenou válku a imperialismus a přitom mučili a popravovali své vlastní. Mučili a popravovali i lidi, kteří za války byli v koncentrácích nebo bojovali na východní i západní frontě proti nacismu. Jak je vidět, bolševická drzost je tak obludná, že nad tím jeden musí snad i oněmět.