Vyhlašování voleb 2006: poprvé před vrcholem

Vyhlašování voleb 2006: poprvé před vrcholem Zdroj: Jan Šibík

Lže sociální demokracie jako když Rudé právo tiskne?

Česká sociální demokracie má další skandál, který ji usvědčuje z permanentního, dlouhodobého a skutečně oddaného přitakání lži.

 

Jak upozornil server aktualne.cz, socani se najednou nehlásí k velkému veřejnému slibu, který halasně ještě před svým pádem učinil Jiří Velkohubý. Když prasklo, že sponzor strany Tomáš Melich, který dal oranžové partaji třináct milionů, byl dříve agentem StB a pomáhal dělat komunistickému režimu obchody se zbraněmi, tehdejší předseda ČSSD Jiří Paroubek se veřejně zavázal, že 13 milionů od Melicha věnuje obětem povodně na Moravě.

 

 

Nyní se začali novináři po penězích shánět. A vyšly najevo tristní věci: „Přesná polovina třináctimilionového daru měla jít podle předchozích vyjádření Lidového domu na kampaň Jiřího Paroubka. Za zbylých 6,5 milionů pořádala v Praze ČSSD sjezd evropských socialistů,“ píše aktualne.cz.

 

 

Suma sumárum má český volič černé na bílém, že socani lžou, jako když Rudé právo tiskne, a že žádný veřejný slib socialisického politika nemá být brán jinak než jako účelový žvást, který nepředstavuje žádný závazek a nijak nesouvisí s realitou. Budou si tohle poučení pamatovat voliči až do příštích voleb?