V Praze je situace kritická

V Praze je situace kritická Zdroj: David Malík

ODS a ČSSD v Praze: Prasácká koalice na sněhu

Pražský magistrát ovládla koalice, jejíž vznik trefně nazval moderátor Jan Kraus prasárnou. Nyní, co nasněžilo, už víme, že máme koalici nejen prasáckou, ale i neschopnou.

Naprostou morální nepřípustnost pražské koalice ČSSODS obhajovali její otcové z ODS i ČSSD vysokým ziskem voliče - prý bude splněno devadesát pět procent volebního programu obou stran, čímž se dostaneme až na 180 procent ze sta možných, a v Praze bude konečně blaze. Koalice nastoupila do křesel a dokonce i příroda dala najevo, co si o tom myslí. Začalo sněžit. A sněžilo, sněžilo a sněžilo, až bylo naprosto jasné, že se nová koalice nevypořádá ani s pár centimetry sněhu.

 

 

Pár minut předtím, než jsem začal psát tento sloupek, jsem projel pražskými ulicemi autem, a musím říct - tohle snad ani za Béma nebývalo! Ten si jezdil užívat sněhu do Himalájí, nový primátor se svým Šťastným Březinou dopřávají velehorské atrakce Pražanům přímo v srdci města. Chodníky nevymetené, sněhu haldy velehorského typu, sůl mrazem nefunkční a silnice neprohrnuté. Společné síly ODS a ČSSD nestačí na to, aby zvládly normální zimní počasí.

 

 

Od nástupu psychiatra Pavla Béma do funkce primátora to bylo v Praze na hlavu. Nyní, když nastoupil na to místo gynekolog Svoboda a nasněžilo, můžeme v pražských ulicích vidět, že je to zde dle očekávání na ...