Karel Nešpor

Karel Nešpor Zdroj: Youtube.com

Fetujeme radostně, fetujeme usilovně, fetujeme s Nešporem!

Po letech jsme se vrátili k dobré tradici náplně marihuanových večírků naší feťácké party. Vždycky když se sjedem, tak si pouštíme notorického abstinenta Karla Nešpora. A díky němu fetujeme mnohem radostněji!

Doktor Karel Nešpor, nejviditelnější český abstinent, nekuřák, nepiják, nefeťák a mnoho dalších ne, je živoucím důkazem strašlivých dopadů abstinence od drog. Na YouTube již léta zveřejňuje svoje videa, kterými propaguje abstinenci. Takže mládež, dnes přilepená jak lepidlem k monitorům počítačů, může v plné nahotě vidět strašnou pravdu o abstinenci

 

 

 

 


Jaké mohou být kromě drogové abstinence příčiny něčeho tak děsivého? Nevíme. Pro nás, uživatele drog, je celkem jedno, jaká životní neštěstí ho k abstinenci dovedla a co je hlubinnou příčinou jeho osobní tragédie zobrazené na videích. Pro nás je důležité, že si jej můžeme při konzumaci drog pouštět jako odstrašující příklad toho, co by z nás také mohlo být, kdybychom nefetovali.

 

 

 

A tak chci panu doktorovi touto cestou poděkovat za příkladné preventivní působení, díky němuž si řada mladých lidí jistě uvědomí, kam vede život bez drog. Ale na závěr přece jen malou otázku na páně doktorovu adresu: Proč své kamarády na posledním videu, se kterými tráví čas, směje se a abstinuje, neukáže i zepředu?

 

 

 

„V psychoterapii lze použít k odstranění obav!“ čteme na konci videa z pera autora. Nemohu souhlasit. U mne, přes veškerou snahu Karla Nešpora, totiž toto video obavy z abstinence naopak vyvolává. Proto já i moji přátelé fetujeme radostněji, fetujeme usilovněji, fetujeme optimističtěji, prostě — fetujeme s Nešporem!