Duel

Duel Zdroj: Archív

Vystoupí evropští ochránci zvířat proti imigrantům kvůli možnému znásilňování koz?

Milý Radku,

Posílám Ti na web článeček, který je velmi aktuální. Bojím se ale, že mi ho tam nepustíš, i když si myslím, že bys měl. Němé tváře je třeba chránit před možnými násilníky.

V rámci diskuzí o migrační tsunami z jiného sociokulturního okruhu se zcela vytratil aspekt ochrany zvířat a jejich práv. V Evropě se často praktikuje volná pastva jak koz a ovcí, tak i krav. Jsou zemědělci a především ochranáři připraveni obhájit je?

Nechci být obviněn z šíření nepodložených drbů, podívejte se sami na fotografii a posuďte, co bojovníci Tálibánu s kozičkou kdesi v afgánských horách, kde je natočila infračervená kamera dronu, dělají. Copak to asi bojovník-džihádista dělá s němou tváří a jestlipak při tom neostražitě odložil samopal?Copak to asi bojovník-džihádista dělá s němou tváří a jestlipak při tom neostražitě odložil samopal?|webK dispozici jsou i podobným způsobem, natáčením v noci pomocí infračervených čidel kamer, získané záběry bojovníka Islámského státu při stejné činnosti.

Připomínám - není v této souvislosti třeba xenofobně hovořit o deviaci nebo zoofilii. Vzhledem k totální represi extramatrimoriálního sexu mezi mužem a ženou nezbývá mladým muslimům než sexuálně abstinovat od sexu s ženou, dokud si nebudou moci (draze!) sehnat manželku.

Proto svoji sexualitu musí - někdy většinu života - uspokojovat vyhledáním náhradních objektů. Tím bývají také muži, ale jak dokazují záběry americké armády, na paškál si místní obyvatelé Blízkého Východu berou i ovce a kozy. Jde o sociokulturně podmíněné sexuální chování, ne o deviaci v pravém slova smyslu.

V Evropě se již desetiletí běžně praktikuje volná pastva koz i ovcí, ale také samozřejmě krav a koní. To jest - zvířata nikdo nehlídá, jsou vypuštěna na rozlehlém oploceném nebo jinak ohraničeném pozemku, pastvině. Vzhledem k absenci velkých šelem není zvykem, aby zemědělci svá zvířata podrobně dozorovali.

Takže se naskýtá otázka: Co bude s našimi evropskými ovečkami a kozičkami, až dorazí masy sexuchtivých mladých mužů z Blízkého Východu, kteří mají sex se zvířaty zakódovaný jako společensky přijatelné sexuální chování? Jsme připraveni hájit naše stáda hospodářského zvířectva před hromadným sexuálním zneužíváním ze strany imigrantů?