Sandra Bullock

Sandra Bullock Zdroj: Instagram

Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sandra Bullock
17
Fotogalerie

Nejkrásnější ženou světa byla vyhlášena na rok 2015 herečka Sandra Bullock

Americká herečka a producentka Sandra Bullock je podle magazínu People nejkrásnější ženou světa roku 2015. Za padesátiletou hollywoodskou hvězdou se v desítce tradičního výběru prestižního společenského časopisu umístily další herečky Taraji P. Henson (44), Laverne Cox či Vanessa Hudgens (26).

Bullock, držitelka Oscara za výkon ve filmu Zrození šampiona, se podle People nad udělením titulu jen pousmála. „Ne, vážně. Řekla jsem jen to je směšné,“ popsala časopisu okamžik, kdy se dozvěděla o tom, že je podle jeho redakce nejkrásnější na světě.

Skutečnou krásu prý totiž nachází v roli matky pětiletého syna Louise a v rodinném životě. „Skutečná krása je nevtíravá... Být dobrým člověkem, dobrou matkou, udělat dobrý oběd, pustit před sebe někoho, kdo vypadá, že pospíchá víc. Lidi, které považuji za nejkrásnější, jsou ti, kteří se o to nesnaží,“ řekla magazínu herečka, jejíž hlas je v kinech nejnověji slyšet v roli animované nejhorší gaunerky všech dob Scarlet Odkráglové v letošní animované komedii Mimoni.

Výběr Bullock navazuje na herecké vítězky posledních let. Zatímco loni byla za nejkrásnější ženu označena Lupita Nyong´o, rok před ní získala tento titul Gwyneth Paltrow. Letos byly vedle hereček do desítky nejkrásnějších žen zařazeny i zpěvačky Ariana Grande a Meghan Trainor či modelka Gigi Hadid.

Podívejte se na nejkrásnější ženy světa.