Zprávy

Zpět na článek

Utopie ztřeštěného beduína. Kaddáfího Zelená kniha je jedno z nejbláznivějších politických děl

5 komentářů

aznom
22. října 2011 • 14:21
Podobného chování (totožného),kdy ozbrojená lůza zavraždí neozbrojeného zajatce za oblíbeného pokřiku teroristických islámských prasat "Allah Akbar",se v blízké budoucnosti dočkáme v této zemi mnoho.Jen co se do věci vloží klanová nevra­živos­t,ko­rupce,­ropa,­boj o moc atd,atd.
Počítám,že v "Al-kaidě" už brousí nože,sebevražední atentátníci chystají "vesty" a "Amíci" chystají na další "mírovou akci".
mik-23
21. října 2011 • 16:57
ja ze bych se do toho taky pustil, jednodusejc vydelany penize opravdu neznam...
janturon
21. října 2011 • 12:56
Jak můžete mít tak nízkou sebeúctu, abyste pod svým jménem vydal článek na téma, ke kterému jste si jen za dva dny zběžně prolistoval knížku? Vaší prací by mělo být vyhledat lidi, kteří tomu rozumí, poskládat jejich názory přehledně vedle sebe a uvést kontakty na ty lidi. To, jestli byl Kaddáfí ztřeštěný nebo moudrý či jestli bylo jeho dílo bláznivé nebo jestli předběhlo dobu nechte na posouzení čtenáře. Po přečtení vašich dalších článku shledávám, že píšete pouze povrchní bulvár (to je prokazatelný fakt, ne urážka), a proto vám také dávám
kockamnau
21. října 2011 • 12:18
Zelenou knihu jste mohli recenzovat už pěknou řádku let,já sama ji koupila k Vánocům otci,když mi bylo asi 14 let,za komárů,tatíka zajímá vojenství a potažmo politika.Takže si Refley a p.Buchert honí triko,na někom,kdo ještě ani nevychladl a za jeho života to neudě­lali,­fuj,ham­ba,zba­bělos­t.Což je horší,ve srovnání,s mrtvým plukovníkem,on,na rozdíl připosraných přisluhovačů,měl koule na to,aby ve svém životě realizoval a ostatní mu přitakávali,kde byli kritici,když spadlo letadlo,nad Lokerbie,to mohl p.Buchert napsat,že je Kaddáfí žvanil a osel pera,to ne,co?Jednak,držel jednotu se stranou a vládou a tak činí všichni,v davu,zrovna na konci plukovníka,si všichni můžem prohlédnout lidskou lůzu,dav a tlupu.Reflexi,do jaké žumpy to postupně propadáš?
vavrjan
21. října 2011 • 12:26
Tento názor vystihuje to co jsem chtěl napsat. Pouze předpokládám , že autor článku nečetl knihu celou a pouze vybral to co se mu hodilo. Já ji prostudoval celou a několikráte jsem se k ní vrátil. To co popisuje pan redaktor je pouze zrovna účelový názor bojovníka proti všemu co se právě hodí. To co prováděl dav s plukovníkovým tělem byl dav lůzy a spodiny. To si má vládnout.