Život a styl

Zpět na článek

Hledá se táta a máma: Televizní hyenismus těžkého kalibru

12 komentářů

Uživatel_113735
20. září 2010 • 11:34
A to jste paní Volfová ještě neviděla " Prostřeno" . Neskutečná ubohost degustátorů, kteří jen tak prohodí - tak to nejím. Podívejte se, a veřte mě přejde Vás chut' večeřet. Když nic , tak dobrý důvod k dietě.
zemekf
19. září 2010 • 09:27
ostudoplodectví, další zajímavý výraz. Budu používat.
sjanborn
17. září 2010 • 23:22
a narozdíl od seriálů tady jste té realitě mnohem blíž i když je upravená.Ten pořad už ten minulý dokázal,že to k navázaní vztahů nevedlo,ale Prima vždy skvěle namíchá typy lidí a tak to jistě bude stát za to....
voj_tech
17. září 2010 • 21:09
Buď si z nás dělá paní Wolfová legraci, nebo trpí amnesií. Je to jen několik let, co účinkovala v žumpě TV Nova jménem Neviňátka. Ve svém příspěvku kritizuje paušálně veškeré účinkující i diváky pořadu a nejvíc argumentuje zneužitím dětí v takovém formátu, přičemž přesně stejným způsobem využívala dětí ve své relaci ryze bulvárního ražení. Její pořad byl dokonce tak stupidní, plytký a nekoukatelný, že se neuživil ani na Nově, průkopnici českého tv bulváru, a musel být předčasně stažen. Zameťte si před vlastním prahem, paní Wolfová.
vafle
25. listopadu 2010 • 00:45
Sem napište váš vzkaz!nahodou nevinatka byly prima, fakt se trefovaly.- super.takze to vtip neni
rob.spis
17. září 2010 • 19:18
Souhlasím s panem Šimkem. Takovéhle věci se nedají nijak regulovat. Velká část národa (nejen našeho, ale i všech ostatních) se skládá z kulturně velmi jednoduchých lidí. A to platí i o některých apsolventech vysoké školy. Proti tomu se nedá, ale ani nesmí nic dělat. Tihle pivní géniové musí dostat svou dávku primitivní zábavy, neboť jsou rozsáhlou, cílovou skupinou pro mnohé prodejce konzumního zboží. Vlastně nejčastější zákazníci výrobců zbytečných věcí. Řekl bych, že tenhle formát k nám byl importován jako spolehlivé lepidlo, které udrží hlupáka u obrazovky do dalšího reklamního bloku. Fak, že se to nelíbí paní Wolfové je ovšem přinejmenším legrační, neb jí každý zná jako moderátorku jiného, hienystického pořadu.
tritecky
17. září 2010 • 16:43
máte v Reflexu nádhernou fotku. je moc sexy, vážně. kdykoliv se na ni podívám, nemohu se ubránit představě Vás, pana Johna a "hrk hrk" - vše zpracována Marešem do podoby zeleného Raoula.
napadají mě přitom věci hodně podobné těm, jaké zmiňujete v článku výše.
Dovolím si svůj příspěvek uzavřít stejnými slovy, jako vy: Propadám se za celou tu věc hanbou a neumím si vůbec představit, co přijde dál.
vafle
25. listopadu 2010 • 00:47
Sem napište váš vzkaz!tedy vase sexualni fantazie...... klobouk dolu. to mate od priro­dy?.­....­....­....­...
milburg
17. září 2010 • 13:48
Jsem si vědom, že dělat zábavné pořady je velmi náročné a těžké. Ale ruku na srdce, nepoklesla duševní úroveň tohoto národa právě pro to, že poklesla i celková úroveň pořadů české populaci předváděných. Vím, že pro určitou část národa může být takovýto pořad hitem, mluví tam jak dlaždiči, úroveň nevalná, prostě je tomu z pohledu prosťáčka dobře rozumět. Nevěřím, že se na to dívají i lidé s jistou dávkou inteligence, neb takový pořad člověku absolutně nic nedá. A hrabat se v cizím neštěstí není asi pro mnohé diváky to pravé ořechové. Je mi docela smutno, že se nedokáže již dělat inteligentní humor v tomto státě.
simeklubor
17. září 2010 • 16:26
Ale notak, proč ten patetizkej závěr? Divadlo Járy Cimrmana, pokud vím, stále existuje. A televize inteligentní humor neprodukovala nikdy, pokud za vrchol inteligence ovšem nepovažujete Televarieté. Humor "se nedělá ve státě", humor dělají konkétní lidi. A v každym státě bude dycky mnohem víc Novotnejch, než Svěráků a Smoljaků. Asi jako je dobrej muzikant jen asi každej tisící třímající nástroj. Nikdo se na hovadiny povinně koukat nemusí, ani je nemusí financovat, ať si dementi točej dementní pořady, proč se nad tím pohoršovat?