Zprávy

Zpět na článek

Nejtvrdší americký šerif Joe Arpaio. Padouch, nebo hrdina?

11 komentářů

zemekf
A celkově se mi jeví glorifikace ameriky jako demagogický humbuk velice podobný propagandistické masáži o nadřazenosti a veledůležitosti Sovětského svazu.
Stačí se koukat na filmy, číst noviny a nebejt zabedněnej.
My co pamatujem, můžeme svým, sice kapku vyhuleným mozkem, aspoň srovnávat. Tak že, mi to jaksi připomíná Gulagy. Sláva demokracii !!!
jiriydolezalostny
to bude asi takovej vykuk, jak ten z Moorova posledního dokumentu (nejde o dokument celkově, ale ten případ je real)......to bylo jinde a tam byl spraženej soudce s šéfem nějakýho polosoukromýho nápravnýho zařízení pro děcka­....­....­....­...děc­ka tam končili samože ilegálně na dlouhý měsíce.......za různý banality......od kouření ganjy na párty, až po nějaký legrácky na učitele ze školy...nebo rvačku s kama­rádkou­....­....­...pr­ostě USA...........že jo....
Jednolo se o děti různý barvy a původy.......je rozdíl oproti nějakýmu českýmu R**, co ukrad už 30. mobil a má to za 2 roky­....­....­....­....­....­....­.ale řada lidí tu Ameriku pořád obdivuje....přitom je velká jako.......krá*a a děje se tam le***co.......
jiriydolezalostny
vězení bejvaly dřív tvrd­ší..­....­....­....­..tak pro vrahy a nenapravitelný reci­divis­ty..­...by­ch to chápal, ale pro ilegální uprc­hlíky­....­..tr­ošku ubohé.......
jiriydolezalostny
to pak dou z hroznýho ještě do horšího......a jedinej zločin, nenarodili se jako občani USA.......asi tak......vypadá to na klasický rasistický prase (známe převážně z filmů), co se občas pomodlí a .........
ywosheck
Naprosto souhlasím s "frolcem"!!! Zločinci si žádný humánní přístup nezaslouží - jejich oběti určitě humánně neokradli, nepřizabili, na smrt vyděsili, apod.!!! Na druhé straně ovšem nesouhlasím na "absolutní" nedotknutelnost majetku - např. zloděje s páčidlem rovnou odbachnout na pozemku nebo v domě?!
frolec
ten chlap to dela dobre, a melo by takovych byt co nejvic, ovsem za situace, kdyby v dotycne zemi meli normalni pricetne zakony. Ano, vezeni ma byt tak tvrde, aby se do nej nikdo nechtel vratit - absolutni souhlas. Ale ne za rvacku v klubu nebo pul gramu koksu v kapse !!! Pak takovyto system nedava smysl.
rob.spis
Páni, ten člověk je stejný křupanský primitiv jako naši komouši. Myslel jsem že už je Amerika dál. Znám pár komoušů, kteří by u tohohle článku onanovali. Jenže tihle imbecilové nečtou Reflex.
jendai
naprostej souhlas...je fakt, ze na jihu USA to maji asi s pristehovalci tezkyi, ale takovejhle *** myslim do demokracie nepatri ani smykem. trochu me mrzi, ze nekteri americane (dle clanku asi nemala cast) z nej dela hrdinu
zemekf
Demokracii ? co to je, to co nám ukazují USA, to podle mne určitě asi nebude.
mrbiker61
Znáte přísloví- Podle sebe soudím tebe a nebo vrána k vráně sedá, rovný rovného hledá?