Život a styl

Zpět na článek

Fotbalista Řepka je hlupák, Sparta by ho měla vyhodit

31 komentářů

Palopetro
Jednoho jsem již jmenoval.Tohle individuum dělá dokonce ve Spartě kapitána.Potetovaný pokémon,který si plete fotbal s arénou ve které je vše dovoleno.Další jsou ti,co mu vše tolerují.Začíná to na př.trenérem a končí majitelem klubu.Nekonečnou řadu individuí s IQ houpacího koně pak doplňují t zv. fandové,mezi které patříš nepochybně i Ty.
panna
měl jsem Vás za serioznějšího a chytřejšího. Pod příspěvky nicků radek-g1, monkthedonk a pepasa se s plným vědomím podepisuji.
conjar
.....prostě ,jestli se řepáka v diskusích někdo zastává, tak je bez vyjímky totéž !Prostě BURAN!Nemohu obdivovat někoho, kdo je mediálně známý a má chování selskýho hřbeta.Kdyby se takto chovali všichni, tak můžeme sledovat souboje a kálení zdivočelých kanců na hnoji.No a jestli to majstři presidenti v manšaftu trpí,tak jsou ze stejného vrhu.Tady jde o to,že se ze Sparty klonuje" Bordeltým",který nikdo neví jak dlouho bude fungovat.Být v Čechách novináři,jací jsou směrem od Aše na západ ,tak je vše jinak.(Bohužel tak je to i s agresivitou v politice.)Jsem přesvědčen,že většina spoluhráčů řepáka nenávidí. Uvědomují si,že stín si nesou i oni.Ale docela je možné, že se také časem někteří naklonují stejným DNA jako je" tetovanec". Přátelé....máte-li silně řepácké výhrady k mému názoru,vůbec je nevnímám.Díky svému otci jsem skalní sparťan půl století.Sparta pro mne znamanala kulturu a obdiv,což málo z příznivců řepáka a podobných pochopí .Budiž Vám odpuštěno.
d-rock
Kde je sakra Pavel Kovar? Byl sice oldskool, ale sportu narozdil od tohoto diletanta rozumel. Jsem rad, ze z Reflexu vypadl Halada, Dedek a dalsi na ukor Stanka, ale zrovna Kovar mohl zustat.
vibrathor
to palopetro: buď prosím konkrétní a jmenuj fotbalisty a management Sparty, kteří mají IQ houpacího koně, nebo si nech tyhle laciny urážky pro někoho jinýho
Palopetro
když má fotbalista IQ houpacího koně.To je pak veškerá snaha marná.A protože je takových ve Spartě více i mezi činovníky,není možno očekávat nějaké závratné změny v kvalitě fotbalu i v zázemí tohoto kdysi slavného klubu.
dodac
Souhlasim s autorem clanku , je jasne ze ne tak tvrde a nekoho posilat na dlazbu , ale je to sportovni ikona . ten Repka a tak nejak by mel byt i vzorem pro mlade budouci sportovce , ale jeho chovani je ponekud nestastne , jedina nadeje je ze nebude v reprezentaci , coz je fajn , jinak mu drzim palce at se snazi polepsit a jeho manzelce vzkazuji ze i cerni hraji fotbal a nemusi se jim hned rikat cerna hubo .
frolec
mate samozrejme vsichni pravdu, nicmene podle meho nazoru.....BANIK PICO !
Radek-G1
Drahý pane Bucherte.
Ten, kdo by měl dostat kopačky, jste především Vy sám. Za takový blábol, co jste tu sesmolil a ještě si za to dovolíte brát peníze.
Tomáš Řepka je kontraversní člověk, který má své úleta a my s nimi nemusíme a někdy i nesmíme souhlasit. Ale v první řadě je to ŠPIČKOVÝ sportovec a fotbalista a nejlepší stoper, jakého asi kdy český fotbal měl. O tomto faktu nejste schopen napsat ani slovo, stejně jako všechny bulvární a brakové deníky vydavarelství Ringier. Jednoduše pro to, že psát o tom, že někdo něco umí je pro Vás absolutně nepochopitelné a nemožné, protože sportu prostě nerozumíte a na jeho hodnocení postrádáte evidentně odborné znalosti. Naopak o plivnutí může napsat kdejaký pitomec, jelikož to nevyžaduje znalosti vůbec žádné. A proto se to toho davu primitivních pisálků rád připojujete.
Tímto paskvilním článkem jste nám všem ukázal, že i Vy máte v mozku vyblikancováno. Omlouvám se za ten výraz, ale sám jej používáte ve s pojení s panem Řepkou a tak Vás asi ani neuráží.
Prostudujte si prosím statistiky kolik minut Řepka odehrál, v kolika zápasech s Řepkou na hřišti Sparta vítězí, jakých úspěchů ve své kariéře dosáhl, v jakých klubech působil a s jakým úspěchem a pak prosím objektivně (je-li to pro Vás snesitelné) hodnoťte jeho přínost pro Spartu.
Já bych Tomáše jako fotbalistu bral všemi deseti, Vás jako novináře bych ale musel vyhodit na dlažbu.
monkthedonk
Vazeny pane Bucherte,
myslim ze tento clanek, ktery jste napsal je velmi, velmi laciny. Evidente se ridite pouze svymi antisympatiemi k Tomasi Repkovi. O teto problematice nevite vubec nic a je zcela zrejme, ze jste se ani nenamahal nahlednout do statistik. Management fotbaloveho klubu AC Sparta Praha neni hloupy a vi velmi dobre, proc je Tomas Repka stale jejim zamestnance a je patricne i ohodnocen.
Vase osobni nesympatie s panem Repkou si prosim vyridte jinak a nepiste hlouposti. Casopis Reflex kazdy ctvrtek kupuji, je to velmi zajimave a hlavne na urovni. Doufam, ze Vas naprosto neodborny, skandalizujici a bulvarni clanek neni predzvesti zmen a nedopadnete jak ostatni platky Ringieru.