Komentáře
bola slovenčina všeobecnou zhodou vyhlásená za najstarší slovanský jazyk a logicky tak Slováci za najstarší slovanský národ . Jediná krajina sa postavila proti . Skúste hádať ! Česi ! A kto že má ten KOMPLEX ???
budú mať Slováci s českým občianstvom aspoň jedinú školu s vyučovacím jazykom slovenským , potom tu vyskakujte ! Česko je jediným štátom na svete , ktorý totálne ignoruje práva menšín a kultúrnoa genocída voči Slovákom za ,,federácie,, patrí pred tribunál v Haagu !
Asi jo. každopádně bych to celé nebral tak vážně. Ani sebe, ani mě, ani JXD, ani jánošíka.
Dobrý den, na Vašem příspěvku jde krásně vidět, jak se v historii - bohužel - vůbec neorientujete. Nemám čas tu rozebírat nesmysl, co jste napsal, ale aspoň mi prosím odpovězte na jeden dotaz - co se týká dějin, nevím, podle čeho hodnotíte, že dějiny slováků jsou bohatší? Zajímala by mne Vaše odpověď. Další věc - JXD konstatoval skutečnost, jestli se Vám to zdá agresivní, či populistické, dobře, ale bohužel je to tak. O Jánošíkovi se dá bavit v tom slova smyslu, jestli to byl zloděj z Polska, nebo ze Slovenska. Připadá mi, že trpíte komplexem méněcennosti, o kterém se u Vás otevřeně mluví ve sportu. Mimochodem milujem přenosy STV jednotky i dvojky, bydlím v pohraničí, mám dost slovenských přátel a oni sami otevřeně přiznávají, že nás berou jako lepší stát. Nakonec, stačí se podívat, kolik mladých lidí chodí z Vaší země studovat k nám a kolik naopak. Pěkný den.
)
p.s. mrkni se do preambule slovenské ústavy, kde se tvrdí, že navazujete na velkou slovenskou státnost Velké Moravy.. a víš proč? Protože Slovensko samo o sobě nemá moc na co navazovat, tak si půjčuje a přivlastňuje české dějiny..