Komentáře

Zpět na článek

Slovenský komplex méněcennosti

87 komentářů

lemmm
Tazko sa to cita, lebo pravda boli, ale udreli ste klinec po riadnej hlave )
ivusisko
Myslím , že v tvojom prípade sa skor jedná o masívny údr do hlavy !
ivusisko
Tak za prvé Svatopluk bol rozhodne král , to že to neuznali nejaký garmáni tak na to sa im mohol tak akurát vybodnúť! Za druhé , máš nejaký dokaz , že to Slovák nebol ? Ja osobne sa na dejiny možem vykašlať ale nachať sa zosmiešňovať národom , ktorý si privlastnil germánske dejiny ne jeho terajšiom území , je prinajlepšom odvážne ! To vy ste nemali ani jedného českého panovníka ! Menili ste mená germánov ako sa vám to hodilo a mimochodom rod Premysl je čisto germánsky a s Čechmi nemá nič spoločného . Navyše národy ako ich poznáme existujú len krátko a všetky , opakujem všetky boli vytvorené umelo a nátlakom !Mimochodom aspoň sme si nepodvrhli spisy ,,zeleonohorské,, a ,,kralovedvorské,, aby sme si liečili mindrák voči germánom ako ste to urobili vy ! A skutočnosť ? Naše dejiny sú omnoho bohatšie a slávnejšie ako vaše a náš dejepis sa nečíta v germánskom svete ako estráda a všetci sa smiechom válajú po zemi ! Takže mindrák ? A koho vlastne ? To že váš štát vznikol naším rozhodnutím , to je ten mindrák , ktorého sa asi nikdy nezbavíte ! Naše dejiny , boli úmyselne deformované najprv maďarmi a potom čechmi , to je proste fakt ! A tak rád som kedysi čítal tvoje články , JXD !!!
ivusisko
A na okraj , pápež ho v písomnej komunikácii oslovuje ,,REX,, - latinsky král , doplniť info a menej huliť , inak fandím ti stále a tento tvoj úlet na tom nič nemení , nie som žiaden hejslovačisko ale skor Cimrmanovec.
rimm3r
Sem napište váš vzkaz! Váš příspěvek jen opět potvrdil, že ten "mindrák" někteří Slováci stále mají...

"Slováci mali významný štátný útvar v čase ked sa ,,české,, kmene ešte len túlali po germánskej zemi a hladali omrvinky !!!" -

rupert56
On vlastně Svatopluk byl z rodu Mojmírovců, ke kterým odkazují svůj původ i Přemyslovci .. takže sv. Václav byl vlastně Slovák.. tím pádem jako my všichni (až na Gustava Husáka samozřejmě).
rupert56
a největší Slováci byli - Švejk, Český Honza a Kecal z Prodané nevěsty.