Komentáře
cartouche66
0
Ale já u toho vůbec nebudu, hňupe. Krom toho kat bude v černé kápi! Takže jediné co bude rudé, tak tvá dutá palice ž spadne do koše s ostatníma hlavama reakčncíh šosdákůa lokajů námezdničniny pod gilotinou ... 

Přejít do diskuze
jsou obskurní projekt. naprosto nerozumím tomu, kdo a proč něco takového volil. Ksichty, které jsou nastrčeny do popředí, mají funkci laku na autě. Někdo si je zaplatil, aby to dobře vypadalo.
Nikdo neví, co chtějí a kam směřují, a logicky uvažující lidé musí nutně dojít k jedinému závěru: je to obchod a investoři projektu VV budou usilovat o maximální zhodnocení své investice. To je jediný smysl a účel VV. Skutečnost, že získali 10% voličských hlasů, ve mně vzbuzuje ohromení a děs. Stačí přijít s chytlavým sloganem, nastrčit do popředí známý obličej, ovčané se mohou strhat a začnou ty slogany bečet pořád dokola. totální vyprázdněnost oněch "nosných témat" se ukáže až následně. Co zbylo z třicetikoruny, která prohrála ODS krajské volby? Co zbude za rok z "odstraňování dinosaurů"?
Nikdo neví, co chtějí a kam směřují, a logicky uvažující lidé musí nutně dojít k jedinému závěru: je to obchod a investoři projektu VV budou usilovat o maximální zhodnocení své investice. To je jediný smysl a účel VV. Skutečnost, že získali 10% voličských hlasů, ve mně vzbuzuje ohromení a děs. Stačí přijít s chytlavým sloganem, nastrčit do popředí známý obličej, ovčané se mohou strhat a začnou ty slogany bečet pořád dokola. totální vyprázdněnost oněch "nosných témat" se ukáže až následně. Co zbylo z třicetikoruny, která prohrála ODS krajské volby? Co zbude za rok z "odstraňování dinosaurů"?
Nechceš jít taky "učit" jako tvůj šéfik, langrostapáckej hovade? Myslím, že bys radiš měl začít pomalu hubnout, aby ti gilča usekal pailic na poprvé a moc jsi netrpěl, až se smekne na tvůj hnusný zbytnělý zátylek. Jo a ohol se za krkem!