Komentáře

Zpět na článek

Radek John vládne železnou rukou!

7 komentářů

oldboy
Nojó, tak ti socani prohráli. Stanou se horší věci v životě.
tritecky
jsou obskurní projekt. naprosto nerozumím tomu, kdo a proč něco takového volil. Ksichty, které jsou nastrčeny do popředí, mají funkci laku na autě. Někdo si je zaplatil, aby to dobře vypadalo.
Nikdo neví, co chtějí a kam směřují, a logicky uvažující lidé musí nutně dojít k jedinému závěru: je to obchod a investoři projektu VV budou usilovat o maximální zhodnocení své investice. To je jediný smysl a účel VV. Skutečnost, že získali 10% voličských hlasů, ve mně vzbuzuje ohromení a děs. Stačí přijít s chytlavým sloganem, nastrčit do popředí známý obličej, ovčané se mohou strhat a začnou ty slogany bečet pořád dokola. totální vyprázdněnost oněch "nosných témat" se ukáže až následně. Co zbylo z třicetikoruny, která prohrála ODS krajské volby? Co zbude za rok z "odstraňování dinosaurů"?
vonrammstein
Jestli tím chcete říct, že v tom máte bordel, tak to prostě řekněte. Nejste sám.
Na blbej článek je to dost málo.
cartouche66
Nechceš jít taky "učit" jako tvůj šéfik, langrostapáckej hovade? Myslím, že bys radiš měl začít pomalu hubnout, aby ti gilča usekal pailic na poprvé a moc jsi netrpěl, až se smekne na tvůj hnusný zbytnělý zátylek. Jo a ohol se za krkem!
cartouche66
oprava: ... usekla palici .. čili přeťala krčisko
vonrammstein
Téééda, tys mě vyděsil, rudej šmejde
Teď nebudu pár nocí hrůzou spát
cartouche66
Ale já u toho vůbec nebudu, hňupe. Krom toho kat bude v černé kápi! Takže jediné co bude rudé, tak tvá dutá palice ž spadne do koše s ostatníma hlavama reakčncíh šosdákůa lokajů námezdničniny pod gilotinou ...