Komentáře

Zpět na článek

ODS: Sebevražda v přímém přenosu

6 komentářů

torinese
8. října 2012 • 09:26
Leč mám velké obavy, že ve SK ještě žije poměrně dost bláhovců, kteří mají ODS, či Topku za "pravicovou" stranu.Jelikož občané tohoto kraje mají relativně slušnou životní úroveň(v porovnání s jinými kraji),je možné, že tyto strany úplně nepropadnou. Je s podivem,že kandidát na hejtmana za ODS neumí ani pravopis a dělá ještě obludnější chyby ,nežli knížepán.
pooch.ledog
8. října 2012 • 11:09
Taky se mi zda, ze tentokrat se to Holcovi velice povedlo. Skvele napsane. Ode me za 1

Bida ceske politiky je neskutecna. A to jsme si naivne mysleli, ze to pujde od horsiho k lepsimu a ze ve 21.stoleti uz bude vsecko jine, mnohem cestnejsi a spravedlivejsi. Ukazuje se vsak, ze takto veci nefunguji.

Pravdu rict, mam pocit, ze ti politici jsou dneska jedno a to same v kazde zemi kam se clovek podiva a je celkem jedno zda je to zeme demokraticka ci nejaka zaostala. Lisi se to jen mirou toho co si dovoli. Zadny jiny rozdil v tom nevidim. Leda snad ten, ze u nas si je volime vicemene dobrovolne.
torinese
8. října 2012 • 15:20
Představte si, že náš ministr zahraničních věcí neumí pravopis a budoucí kandidát na hejtmana a současný primátor Ml.Boleslavi píše - "rozvyl a fyrmi" a vůbec se za to nestydí. Podívejte se na radniční korep­sonden­ci/na­pište na radnici nebo jak se to jmenuje/. Pokud to tedy už nesmazal. On prostě jenom konstatuje, že gramatika není jeho silnou stránkou. To si dělá z lidí ***???
pooch.ledog
8. října 2012 • 19:55
Ja mam pocit ze z toho uz zacinam propadat depresi. Je vubec mozny, aby to kleslo az tak nizko? Ani nevim, co na to rict....ze dnesni mladez umi jen cast toho co pro nas byvalo normalni jsem si uz zvykla, ale uz i tihle lide????

Gramatika neni jeho silnou stran­ku..­..pa­nebo­ze. Takze co jako? To uz tam muze byt cvicena opice a delat to za banan, jestli to ma mit takovou uroven. Ale projde to, co? Halt, kdyz von na tu gramatiku moc neni, no. No comment.
sendyman
9. října 2012 • 03:17
A to žijete za Kanálem, Poochová. Uvažte, jakou deprézi z toho musíme mít my?
sendyman
9. října 2012 • 03:57
Víte, Torinese, na knížepána mi nesahejte. To byl můj nejoblíbenější politik. Jeho výroky a činy stran jiných politiků, či našich některých spoluobčanů z Rakouska ohledně Temelína, neměly chybu. Avšak časy se mění. Byl by můj favorit na presidenta, ale už je starej. Popravdě, čeká nás to všechny. Jen doufám, že zase zavítá v rámci kampaně na Základnu. Řeknu mu to tam. Měl by odejít na zasloužený odpočinek...