Zprávy

Zpět na článek

Americká dcera československého agenta CIA: „Špatné české zuby mají kořeny v socialismu!“

2 komentářů

pooch.ledog
25. června 2012 • 18:28
slecno Kadlecova, pokud jste od te dentalni hygienistky odchazela s pusou plnou krve, tak vam to udelala spatne. Do takovych koncu totiz tahle procedura dojit nema. Ja na tom chodim taky...Paklize mate zuby v tak spatnem stavu, ze pri udrzbe krvaci, musi se nejprve odborne prelecit zubarem a pak teprve nasadit nejaka extra udrzba. Nebo to udelat navickrat, setrne a dle potreby.

Az budete chtit tohle absolvovat priste, dejte vedet. Domluvim vam to tam, kde to sice delaji jen ti zaostali Cesi, ale jak tak koukam, asi o tom vi vic. I kdyz tedy dle vaseho cteneho nazoru slezli ze stromu teprve vcera, az jste k tomu vy a vam podobni dali povel kdyz jste objevili Ameriku .
pooch.ledog
25. června 2012 • 18:22
Kde ta pani zije? Ze si jeste nevsimla kolik se i v tomhle u nas zmenilo. Vim o tom vic nez dost protoze moje sestra pracuje jako dentalni sestra i recepcni u jednoho z nasich nejlepsich zubaru vubec (pusobi i v Praze ale schvalne ho nejmenuji abych nebyla narcena z reklamy), ma za sebou deset let praxe (predtim delala ve spitale). Tudiz vyvoj vedomi o zubech sleduje.Ano, jsou lidi, kteri na zuby kaslou, ackoli maji prohlidky placene statem a moc dobre vi, ze by se tomu meli venovat. Ale vetsina uz vi, jak jsou zuby a jejich stav dulezity a pokud do toho nedaji vic usili,je to hlavne kvuli penezum, Zubar totiz neco stoji a neni to malo.
Moje kamaradka je dentalni hygienistka. Prace ma jak na kostele, dela na dvou mistech, tak je zadana, lidi uz objevili ze tahle udrzba ma smysl. Je pravdou ze i nekteri zubari nepovazuji za nutne zuby az takhle udrzovat a pacienty tam neposilaji, ale osveta se siri docela rychle.
Dentalni nite zname uz pekne dlouho, stejne jako mezizubni kartacky a podobny veci. Ktery napriklad nezna plno Anglicanu. Videla tahle Americanka jaky zuby maji bezne lidi v Britanii? Asi ne. Protoze jinak by pochopila, ze to, co je u nas je jeste parada. V Britanii je totiz zubar drahy tak ze si ho muze dovolit jen malokdo a na pokladnu toho moc nedostanete. Nevim, kde ta dama citila pach z hub, ale muzu ji ujistit ze ja jsem se s tim setkala i u jinych narodu. I u tech, u kterych jsme si kdysi naivne mysleli jak maji vsecko lepsi. Americany vidam kazdy tyden a vim sve....a to jsou prosim lide z vyssi financni kategorie, zadni chudaci.
Mrzi me, ze se ma segra nenecha presvedcit aby tu popsala co videla v ordinaci napr. jednoho irskeho zubare...proti tomu je i ta nejhorsi ceska zubarna hyper moder super pracoviste. O metodach, ktery ten dobry muz stale jeste pouzival ani nemluve. Treba zub, ktery u nas jeste zubar zachranuje v pohode okamzite vtrhl.