Komentáře

Zpět na článek

Neberte nám nasranost! Program je pro politiky

5 komentářů

placirkabodlo
7. března 2012 • 07:25
ze holec jeste uplne nezmutoval. muchacho zapata
pismenacislice
5. března 2012 • 14:30
Že permanentně nasraní lidé škodí, to si může v praxi ověřit každá skupina lidí, která mezi sebou má takového jednoho nasrance. Tihle nasranci dokážou otrávit život poměrně velké skupině lidí už jen tím, že kolem sebe neustále šíří negativní energii. Jestli si chcete žít v pocitu, že ČR je největší žumpa na světě, tak OK, ale mě do toho netahejte.

A není pravda, že byl se nasraní lidé nějak politicky organizovali (na to ani nemají, protože dokážou být jenom naraní). Většinou to v historii bylo tak, že nasranosti lidí se chopí nějaké politické uskupení a využije ji ke své potřebě (např. Bártovy VV). A protože nasraní lidé nemůžou uvažovat logicky, nalítnou na lep každému šejdíři, který dostatečně vužije jejich frustrace.
Uživatel_237602
5. března 2012 • 14:41
torinese
5. března 2012 • 14:24
Babiš, Kellner....
Uživatel_133323
5. března 2012 • 13:29
A tak, ještě, že rozčilení lidé nestřílí novináře. Po přečtení dalšího z blábolů z klávesnice mistra Holce, by zřejmě umíral hned několikrát. Může mi někdo sdělit, zda tohoto neschopu pouští i do tištěného Reflexu? Tam jsem předplatné kvůli podobným blábolům zrušil už před časem.

Jenomže jsem jen slabý člověk a tak se čas od času podívám na z nostalgie internet zda přeci jen ten Holec, udavač kůrovec XXL a další špílmachři pokračují s narůstající rychlostí v úžasném skoku směrem k bulváru a ve formátech typu hrajeme si na pohlreicha, klus hraje na ulici, které byly trapné už jako originály, ne tak okopírované s x letým zpožděním v nemastném, neslaném podání Blesku. Teda pardon, reflexu.

Prosím šéfredaktora, ať je jím teď kdokoliv z těch nul, co přišly po Bílkovi, aby se nad starými čtenáři, kteří sem občas zabloudí slitovali a reflex plně na internetu zpoplatnili, čímž mu dáme i v online podobě konečně definitivní Adieu