Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
lobineu
ale vadí mi idiocie, se kterou se jaksi podsouvá, že jde o výjimečné umělecké dílo, potažmo street-art, vyjádření volného uměleckého ducha, podstatu demokracie a podobné kecy.
Co se týče pokuty či zavření jakéhosi pseudotýce, je mi to totálně šumafuk, když je blbej a nechá se zavřít... no možná je to zase nějakej uměleckej performenc nezaplatit pokutu a nechat se zavřít, že jo?
Co se týče pokuty či zavření jakéhosi pseudotýce, je mi to totálně šumafuk, když je blbej a nechá se zavřít... no možná je to zase nějakej uměleckej performenc nezaplatit pokutu a nechat se zavřít, že jo?
darda
Žádný z vyobrazených pozměněných semaforů není platným světelným ukazatelem na přechodu pro chodce. Chodec není povinen se jím řídit bez ohledu na zachování správných barev. Křižovatka je v tu chvíli pro chodce křižovatkou neřízenou. Kdyby některému zastánci tohoto druhu umění na umělcem vtipně vylepšené křižovatce někdo vlezl pod auto zn.: to stihnu, zastánce by byl v prdnečníku. Přechod pro chodce byl bez předepsané světelné signalizace a šofér měl dávat bacha. Šofér má sledovat celkovou situaci a ne jak někdo napsal, že ne. Je to sice blbé, ale pokud by došlo k soudu mohlo by to nějak takhle dopadnout. Jinak tihleti umělci za každou cenu ve zprávách, no.:o)
placirkabodlo
nemas nejake vlepky? treba free kevin ty pyco? zaviraji (zavreli, a pry ho zase .... pecka) ti kolegu za skoly. brizolit nepotrisnil
emarousova
Tak to v poslední době u nás vypadá. Komu vadili upravení panáčci? Barva na semaforu zůstala stejná, takže k ohrožení nedošlo. Myslím si, že je tam měli nechat pro pobavení turistů i běžných občanů. Člověku hned zvedne náladu, když v šedi běžného života vidí neobvyklou věc. Ale fantazie a vybočení z každodennosti se asi u nás neodpouští.
Nemám nic proti tomuto stylu umění ba naopak to považuji za přínosné pro společnost ale asi by se spousta z vás divila, kdyby někdo vyměnil přes noc vaše okna na baráku za barevná skla nebo by vám někdo v rámci street artu pomaloval vaše auto nebo rovnou vaše záda při chůzi na ulici!
To by asi moc zábavné nebylo.
Kriminál pro p.Týce žádný soud nenavrhl a s pokutou souhlasím. To, že ji dotyčný nezaplatil je jen jeho problém a nemá to s uměním ulice nic společného. Ale třeba ho vězení "posune" umělecky někam dál a ještě na to bude s vděkem vzpomínat.