Zprávy
Jan Kubiš, nebo Milada Horáková? Vyberte v naší anketě největšího českého hrdinu 20. století
21 komentářů
aznom
0
Ale jemináčku,nepletu,soudruha poznám na dálku
Přejít do diskuze
A to já se zase při psaní svého příspěvku těšil, že na něj bude reagovat "blbec tvého ražení", který si plete pojmy s dojmy. 

Mrzí mě, že Kubiš a Gabčík nejsou uvedeni společně, jejich hrdinský čin byl provedený společnými silami, proč má tedy Gabčík 10x míň hlasů? Protože byl Slovák? Protože jeho samopal selhal? Nebo jen proto, že není v nadpisu ankety? Šaškárna. 

Bezprostředně po hlasování byl můj hlas přičten, ale než pročtu diskuzi, zase zmizí. Asi proto, že nehlasují v souladu s přáním Reflexu?
To já narozdíl od tebe,jsem nepředpokládal,ale s jistotou jsem věděl,že blbec tvého ražení,spustí tu svou oblíbenou o vrazích atd.atd.
Že tu najdu ty vrahy Mašíny jsem i předpokládal (lidé si pletou hrdinství s terorismem), ale že tu bude ten perverzní alkoholik Jirous mě překvapilo... 

Připadá mi to absurdní a povrchní, dát hlas jednomu a prakticky dát najevo, že ti ostatní jsou něco míň. Všichni bojovali za svou pravdu.
K. Kryl byl možná největší český písničkář, ale co má společného s nějakým hrdinstvím? To už spíš jiný folkař, V. Třešňák. Zatímco Kryl měl své teplé místečko v Mnichově a zařizoval si vilu na Kanárech, Třešňákovi tady estébáci lámali prsty (nakonec se jim podařilo ho rovněž vyštvat ze země). To, že po r. 89 Kryl zesměšňoval Havlovy poradce, snad za hrdinství nemůže považovat nikdo.