Archív

Zpět na článek

Proč neznáme své děti

1 komentář

demontormen
Vetšina této kultury dětí, je pouze nehodnotná výlplň času mezi reklamami. Nechat děti koukat na televizi, je stejné jako nechat je brát drogy. Nemusí se nijak přičinit "zábavě". Zapnout a koukat. Konzum.

Je mi 24 a první PC jsem měl ve 12 letech, kdy to ještě pro ostaní nebylo tak moc běžné. Hrál jsem hy? Nehrál, jelikož mi naši žádné nekoupili. Tak jsem si hrál s programy "pro dospělé". Ve třinácti jsem uměl v powerpointu, wordu a nějakém tom corel draw... Díky rodičům, na které jsem byl naštvaný, že mi nedovolí nejvýkonější PC, právě kvůli hrám. Díky tomu jsem měl hezké dětství, hráli jsme si venku, sportovali. A teď jsem si po letech konečně pořídil herní PC a myslím, že jsem o nic nepřišel... Takže jednoznačně je potřeba stoprocentní kontrola nad tím, co děti dělají. Jednou za to rodičům poděkují. A mainstreamová media, ty jsou dávno v moci marketingu a prodeje všech možných krámů... I celý seriál pokémon nebyl nic jiného než způsob, jak donutit tisíce rodičů kupovat předražené nesmyslné hračky.