Zprávy

Zpět na článek

Okamurova cesta na Hradčany. Je to jen virtuální realita, nebo začátek skutečné kampaně?

24 komentářů

vrkal
14. ledna 2012 • 09:22
Když jste takový znalec pana Okamury a politiky vůbec, tak by jste měl naběhnout někam na vládu či na Hrad. Myslám že takoveho "machra" by uvítal každý politik. Asi by jste vnesl jasno do politického bahna. Možná by v cizině psali místo"Justiční žumpa v Čechách*" třeba něco křišťalové politice s vzdělaných a inteligentních novinářích. Myslím že kredit panu Okamurovi s vaší inteligencí příliš nepotrháte.
*Frankfurte Algemeinde Zeitung
panna
13. ledna 2012 • 11:33
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
placirkabodlo
11. ledna 2012 • 17:45
marhoula. a nejaky japonsky kydy me nezajimaj. kdyz pude do tuhyho, tak mu zavru kusnu hakem.
sendyman
11. ledna 2012 • 08:45
Není důležité, co je zač Tomio Okamura a není důležité, jak se přesrstily VeVerky. Důležitější je, že jak se v politickém rybníku objeví nějaká štika, strhávající na sebe "nepatřičnou" popularitu voličstva a mohla by rozčeřit poklidnou hladinu usazených kapříků, RX vždy v čele šiku vytáhne do boje, nepřátel se neleká a na korektnost nehledí!
zbyneksklenicka
11. ledna 2012 • 08:07
Spíš bych si ho představoval jako předsedu vlády, prezident má malé pravomoce. V mládí dělal v Japonsku také mimo jiné popeláře, tak ví, kam se ten odpad vyhazuje.
von.rammstein
10. ledna 2012 • 22:51
já bych raději volil pana Fišera, protože na rozdíl od pana Okamury byl v komunistické straně.
bigmogul
10. ledna 2012 • 23:48
A neměl bys teda, komouši, radši volit soudruha Remka?
placirkabodlo
11. ledna 2012 • 17:48
cerna duse svorcova by jim slusela
placirkabodlo
11. ledna 2012 • 17:46
tak ti nevim, zase neumi sepuku.
jarin18
10. ledna 2012 • 17:26
Od začátku dokonce jsou v textu lži nebo překroucené polopravdy a text už překročil únosnou mez nejhoršího bulváru. Pár příkladů -
1) Tomio se do politiky proniknout nesnaží - pohybuje s ev ní léta, k aktivnější roli se zatím do dnes nenechal ještě přemluvit - nabídky má průběžně několikrát měsíčně od parlementních i mimopar. stran.
V anketách se neocitl zázračně jako bursík(tedy úplatkem) ale pro Deník připustil kandidaturu na hrad a ten ho proto do ankety zařadil vzápětí ihned tiumfoval s velkým náskokem takže stejnou anketu pár hodin poté zřídila idnes a i tam tomio uspěl. Těžko může usilovat Okamuro o to o co bursík, tv nedává zatím žádnému z kandidátů prostor podle preferencí.
Tomio skutečně bojoval proti novele zákona o cest. ruchu. Nebojoval ale proti licencím a zkouškám ale proti diskriminačnímu pravidlu že průvodce musí absolovat práv­něpo­litic­kohis­toric­ký kurz o 160 hodinách v češtině. Cílem bylo získat monopol pro české průvodce, jenže zákon by poškodil regiony - Japonec nebo Číňan neumí anglicky a stěží se mimo Prahu najdou průvodci kteří ovládají exotické jazyky.
Jiří Paroubek zákon stopnul - což bylo vše. Tomio nikdy nedělal poradce jemu ani jinému politikovi nepočítám kamaráda Honzu Kalouska
Informaci o sboě jako kandidátovy na min. pro lidská práva nepustil - byl dotázán zda je tato fáma pravdivá a on jen připustil že člověk mimo vládu, bývalý politik se ho ta tuto možnost ptal. Pro magistrát jsme skutečně vypracovali návrh strategie rozvoje cestovního ruchu
Talkshov Všude dobře tak co doma není o tomiovi, je v ní pouze hlavní host a mluví v ní hlavně o cestování a zajímavostech z Japonska (ale pravda lidé se ptají i na maminku atp.)
Na blogu jako většina blogerů nebo žurnalistů komentuje to co ho aktuálně zajímá nebo pálí.
Nikdy nehodnotil orální sex, jen na dotaz jednoho média odpověděl že Japonci nevnímají oráln í sex jako nevěru.
Jeho názory se opírají hlavně o konzervativní hodnoty: rodinu práci a solidaritu viz blogy ajeho kniha