Komentáře

Zpět na článek

Puč v Praze? Šachy se mají hrát na šachovnici, ne ve Žlutých lázních

7 komentářů

aznom
30. listopadu 2011 • 16:27
Těžko uvěřit,jak snadno lze uvěřit.Tak ,jak se dalo před­poklá­dat,o­kamži­tě se začínají měnít místa u koryt rozličných dozorčích rad atd.atd.To tady je opravdu nějaký optimista,který by věřil,že byť jedinému politikovi jde o něco jiného,než o sebe?Tato fraška,která se nyní odehrává na radnici,je pouhá rvačka darebáků o jejich tak oblíbená koryta.Doktor Svoboda na tom nic nezmění i kdyby chtěl,což nechce,a jistě se v brzku dozvíme,že např.Svoboda je utajený pedofil,Šťastný,že např.souloží s dcerou,atd,atd.Teď začne zábava,anžto jde o politiky tolik milované prachy.
zerovan
28. listopadu 2011 • 08:53
(rock)
sirien
28. listopadu 2011 • 02:28
Musím říct, že před volbami a zejména po volbách jsem toho o panu doktoru Svobodovi napsal a řekl hodně nepěkného a obecně jsem o něm neměl nijak valné mínění.

Po téhle velmi elegantní a svižné rošádě si u mě však získal přinejmenším respekt, rozhodně to minimálně není hadr na holi za kterého jsem ho považoval. Možná mu jsem ochotný i začít věřit alespoň část těch tvrzení, kterými si mě snažil naklonit...
simeklubor
28. listopadu 2011 • 16:50
Já jsem zase rád, že můj vod počátku dobrej pocit z tohodle chlapa nebyl, zdá se, úplně mylnej. Otázka je ovšem, jestli mu nakonec nezlomí vaz prostej fakt, že bude muset dělat hodně úspornou politiku. Voni nejen kmotři, ale i lid vobecnej nejraději slyšej takový to: "Zdroje tu jsou, postavíme trasu D, E, F a završíme to nejlíp Olympiádou." Ty první proto, že z toho hodně nateče taky do jejich kapsiček, ty druhý pro zdání úspěchu a důležitosti toho pupku světa pražskýho. Ale jakmile se řekne: Prdlajs, bude se šetřit všude, kam se podíváte, začne bejt v českým (i pražským) rybníce rázem "blbá nálada". Tak uvidíme, jak to dopadne. Ještěže to můžu pozorovat zpoza vidlí v dostatečně vzdálený vsi.
sendyman
29. listopadu 2011 • 20:16
Naporosto souhlasím. Jsem nenapravitelnej optimista, tak začínám doufat ve světýlko na konci tohodle obrovskýho pražskýho tunelu...
aznom
30. listopadu 2011 • 17:04
Tentokrát nic ve zlém.Nemůžu uvěřit,že tohle myslíš vážně.Se stoprocentní jistotou,bude ono"světýlko",velmi rychle zadupáno do země."Konec pražsského tunelu"--toto,kdyby si přečetl Bém,Šťastný,a další darebáci na radnici,které kdybych měl jmenovat,tak mi projde záruční doba na počítač,tak toto,kdyby si přečetli,tak se pose-ou smíchy.
julije
28. listopadu 2011 • 00:12
Sem napište váš vzkaz!