Komentáře

Zpět na článek

Proč se v Česku nesmí debatovat o islamismu

36 komentářů

martin_konvicka
11. října 2011 • 12:41
Islám zastavit lze - i v tuto chvíli.
Smiřovat se s tím je nesmysl - nejsem ovce, tupé subjekty dějin, ale jejich tvůrci.
Je ovšem fakt, že s defétistickým přístupem různých ostřanských se vyplní to, co říkáte. Pak ovšem beze mne, milý kolego.
janjanjan
11. října 2011 • 11:41
Ze statistik jasně vyplývá, že Islamisté nás během několika let početně převýší. A díky demokratickému volebnímu systému (více hlasů z lidu - větší moc) ovládnou politiku, právo, atd. Pak hořce zapláčou i Ti kdo prosazovali "otevřenou společnost", protože i oni sami se stanou trnem v oku islamistické diktatury.
janjanjan
11. října 2011 • 11:36
Myslím, že debata na toto téma už je stejně zbytečná, takže je jedno jestli cenzoři zakročili či ne. Za několik málo let tady budou Islamisti určovat práva, a pak nějaké svobodné debaty budou pasé. Budeme se muset všichni povinně přizpůsobit, Islám bude hlavní náboženství, bude přijato islámské právo a jakékoli námitky vůči němu budou považovány za rouhání a budou tvrdě potrestány.
baci
10. října 2011 • 18:43
Sem napište váš vzkaz!
atreides
10. října 2011 • 18:03
atreides
10. října 2011 • 18:03
Sem napište váš vzkaz!
atreides
10. října 2011 • 18:02
pokud vím tak celá evropská kultura je založena na křesťanských ideálech. islám s jejich aláhem do evropy nepatří a je třeba ho netolerovat,neboť netolerantní tolerovat nelze!!!!!! a kdo se nepoučí z dějin zaslouží trest. bohužel to odnesou naše děti, smutné.
martin_konvicka
10. října 2011 • 13:16
Dr. Ostřanský nemohl získat titul za totáče, na to je věku příliš mladistvého.
Jsem o pár let starší, a též jsem to za totáče nestihl.
Že se totalitně chová, je zcela zjevné - a o to je to horší.
martin_konvicka
10. října 2011 • 13:12
Za prvé - Jak můžete vědět, co se plánovalo, když se nic neuskutečnilo. Předjímáte událost, kterou jste ne nepodstatně pomohl zmařit.
Za druhé - Kdo jste, abyste posuzoval "vulgaritu", "znalost" a "demagogii". Ano, nejsem v soudech o islámu vůbec vybíravý. Vycházejí však, kromě studia, z osobních zkušeností s reálným, žitým islámem, zejména pak jeho oběťmi.
Za třetí - Hážete do jednoho pytle. Prozradím vám něco - islámoklasté nejsou monolitičtí. A o tom též měl ten večer být, o různých pohledech v táboře o němž vlastně nevíte vůbec nic.
Za čtvrté - kromě mě, p.Jocha a p. Kusáka tam měla hovořit jedna mladá žena. Ano, ta s osobními zkušenostmi (shodou okolností nejen negativními). Poněkud zapomínáte, že umlčením "štváčů" Konvičky a Kusáka jste umlčel i ji.
Za páté - kritikové islámu nejsou islámofobní. Islámofob je ten, kdo se islámu bojí.
torinese
9. října 2011 • 12:40
který by netvrdil, že je islám mírumilovné a neškodné náboženství, které si několik! jedinců špatně vykládá. Jak jsem tak četla diskusi studentů na VŠE, tvrdí, že tam učí samí levičáci. Takže je vaše podezření pravděpodobně oprávněné.