Komentáře

Zpět na článek

Tajná kniha II. Čtenáři nedočkavě vyhlíží dílo o souložení s největším českým gayem

7 komentářů

von.rammstein
to že je Klaus homosexuál je veřejným tajemstvím a myslím že on sám se tím ani nikdy moc netajil...
neilyoung
Nehrajme falešnýma kartama, prosím, nehrajme falešnýma kartama... Takže jakkoliv mi homosexuálové nevadí, tak Klaun i jeho ***ská suita mě serou až moc. V.Klaun už má být už 20 let popraven minimálně za vlastizradu a lvím podílu na rozkrádání státního majetku.
pavel1943
Teď,už raději nepíšu nic,ale bych ti s radostí dal přes držku a prosím tě napiš o tom něco,jak na tebe někdo chce udělat atentát,budeš se lépe prodávat chudáčku!!
maravesan
Takže pan Jiří X opět nezklamal a vyplodil další (stopadesátou) sra.ku v řadě. Gratuluju stále si držíte svůj oslňující standard
xviktorie
Jeho pilná snaha zesračkovat a zbulvarizovat Reflex je nekonečná... Já ale ještě více obdivuji to jeho věčné uvádění titulu PhDr. (dnes přežitek) úplně všude, takový pěkný komunistický zvyk
maravesan
Také jsem si všimla. Možná nějaký skrytý mindrák. Snad by se o tom mohl PhDr.Jiří rozepsat v dalším sloupku
bruce1956
Jak jsem šukala s debilem. Autor: Alex Doležalová.