Zprávy

Zpět na článek

ANKETA: Podle Petra Dvořáka to byl "náraz do zdi", podle Železného "profesionální práce". Co myslíte vy?

7 komentářů

torinese
28. září 2011 • 08:38
a ještě k tomu prolhaná. Svůj flek získal neprávem a podle mého soudu by mělo být výběrové řízení vyhlášeno znovu. Železného nemusím, ale tentokrát zabodoval. Cením si tohoto tvrdě vedeného nekašírovaného rozhovoru tím víc, že Železný vědomě riskoval svoje místo. S velkou pravděpodobností poletí pod nějakou průhlednou záminkou. Pokud Dvořákovi nedochází, že se nezachoval košer a viní moderátora za to, že se na to zeptal, je to jen jeho problém. Ostatní servilní bezbarví moderátoři jako Voldánová a spol. určitě dopadnou lépe.
podrouzkova
27. září 2011 • 13:53
Shlédla jsem jej a musím říct, že Železný byl dobře připraven, na rozdíl od Dvořáka. Ten musel vědět, kdo s ním rozhovor povede a jistě Železného zná natolik, aby nebyl jeho prací zaskočen. Zřejmě ho však podcenil a tudíž nepěkně koktal, odpovídal neurčitě, předvedl hromadu neznalostí a - jak již víme - ve věci komunistů lhal. Bude-li mu k uspokojení stačit dvacet procent dosažených slibů jimiž zvítězil, je to hodně smutné. Souhlasím s názorem Železného, že šlo o profesionální práci a je-li tohle pro Dvořáka "náraz do zdi", pak pochybuji, že si s ČT dokáže poradit.
patolok
26. září 2011 • 15:52
Rozhovor jsem sice neviděl, pouze četl jeho přepis... ale pokud top manažerovi státní organizace, placené z našich daní pokládá otázky novinář, u kterého se předpokládá nezávislost, může tento manažer dělat pouze tři věci... 1) držet hubu, 2) odpovídat na otázky, na které je tázán a 3) po ukončení rozhovoru se slušně rozloučit. Je za to přece placen.
pepaplech
27. září 2011 • 10:02
Železný je opravdu někdy zbytečně agresivní, dle mého názoru na to ovšem nemá. Pan Veselovský nebo pan Moravec jsou úplně jiná třída !
cernysvetlo
27. září 2011 • 17:36
Jsem jiného názoru, pan Železný je vždy precizně připraven a na svou otázku chce jednoznačnou odpověď a nenechá se odbýt. Co je na tom agresivního? Každý ze zmiňovaných moderátorů je jiný, neměl by se profesní výkon zaměňovat s osobní antipatií.
Holeček
26. září 2011 • 13:48
Tak jsem zvolil v anketě "Ano, samozřejmě", kde bylo 260 hlasů. Obnovil jsem stránku a už bylo jen 259 hlasů. Můj hlas pro, má tedy váhu mínus jedna?
von.rammstein
26. září 2011 • 18:08