Komentáře

Zpět na článek

Jsou nadávky a výhrůžky pověšením pouze formou kritiky politika?

20 komentářů

kkk999
30. září 2011 • 07:50
Dobrý politik je jen mrtvý politik...
blesk_atd.
28. září 2011 • 19:12
Ten člověk Kalouskovi řekl, že je zloděj, ne? Já to jako formu kritiky tedy chápu u ministra s takovou minulostí.
Jen aby to fackování jako forma mimosoudní kompenzace nepřešla na všechny, kteří se cítí dotčeni psaním redakce Reflexu, to by pak byla nepříjemná situace.
brmbrk
27. září 2011 • 10:03
Jestli někdo vyhrožuje komukoliv pověšením, je mu odpověď fackou jen malým upozorněním, že jsou někde meze, přes které se neleze. Ty meze jsou i v životě a měly by existovat také v běžné diskusi . Někteří diskutující , co se v úposledním roce do Reflexu vnutili z nejproflůáklejších bulvárních plátků by si těch pár facek zasloužili taky.Nejlépe jednu pravidelně při probuzení a druhou před usnutím. Kalouska sice nemusím, ale v tomhle se zachoval stejně, jak bych se zachoval já.
atreides
28. září 2011 • 17:42
!
jana48
26. září 2011 • 12:37
Pochopila jsem to už když jsem ho viděla jak se cpe mezi naštvané lidi při stávce. Každý kdo má trochu rozumu v hlavě by nelezl mezi rozzuřený dav a ne aby ty lidi ještě provokoval. Vůbec nejde o to jestli je mi sympatický nebo ne, prostě se chová jako blb a ještě je na to hrdý!Buď nechápe možné důsledky svého chování nebo je mu to jedno a nevím co je horší.
taipan
25. září 2011 • 09:10
jedna podstatna vec: dokazete si nekdo predstavit, ze by chcipak jako je Kalousek zrovna narazil na jeste vetsiho chcipaka, nez je on sam, ktereho by mohl na ferovku fyzicky premoci? Takova pravdepodobnost se blizi nule.

Bud si celou zalezitost Kalousek vymyslel (PR akce stejne jako udajne letusky submisivniho gaye Klause, ktery se obcas chce pred verejnosti prezentovat jako alfa-samec) nebo za nim staly v prubehu fackovani dve gorily z ochranky. To je u podobnych srabu bezne, kdyz Topolanek sveho casu prastil fotografa, tak mel po levici taky "gorilku" - doporucuji vyhledat video na youtube.
tellervo
24. září 2011 • 00:55
Občas ujedou nervy každému. Sice by se politik asi měl více ovládat, ale on je pod mnohonásobně větším tlakem než my ostatní. Opozice se z toho samozřejmě bude snažit dostat co nejvíce. Každý by se měl zamyslet, jestli někdy něco podobného neudělal a nebo alespoň o tom neuvažoval poté, co se setkal se slovním napadením.
runningfox
23. září 2011 • 20:52
Kdybych byla já na místě pana Kalouska, vyzvala bych mladíka, aby místo impotentního nadávání mi to šel natřít u voleb.
Jednou jsme si ho zvolili, tak je tam, kde je.
whitebeard
23. září 2011 • 17:51
stejně jako Vy argumentovali v 50tých létech komunisté..můj soused šel sedět za výrok, že Anežka Hodinová-Spurná je kráva..a skoro celá vesnice ho "demonstračně" odsoudila..připadá mi, že Vy byste v těch létech postupoval stejně, nepodepsal jste výzvu k smrti pro Horákovou?...v demokracii není ani ministr žádný nadčlověk a na verbální útok může odpovědět jen verbálním činem..kripl, který fackuje verbálního útočníka s ochrankou za zády je jen arogantní zbabělec a právem zasluhuje opovržení..
oldboy
23. září 2011 • 19:00
Nojo, nemáte rád Kalouska, už jsme to pochopili