Zprávy

Zpět na článek

Přišel čas zlegalizovat marihuanu? MUDr. Tomáš Zábranský odpovídal na vaše otázky v on-line chatu

90 komentářů

kkk999
kdybys nebyl debil, došlo by ti asi pár věcí, ale proč ti napovídat že? Buď klidně tím debilem dál, to mi žíly nerve, skvěle se bavím výplody chorých mozků jak je ten tvůj, jen žasnu, co za debily tady mám možnost vidět...
kkk999
Velmi mě těší, že jsem pro smích hlupákům, jako jsi ty a tobě podobní, když mně je někdo pro smích, nebudu se tolik vztekat a tak jej vztekle urážet a dokonce mu i vyhrožovat...vždyť ty už máš tu makovici úplně vyhrabanou drogami, ty debile zfetovaný...ty už ani nevíš, co jsi psal ještě o dva příspěvky zpátky, vyhrůžky dementů jak jsi ty a tobě podobní, jsou mi pro smích, skvěle se u nich bavím
el.mimo
Víte co, pane Lupači... jděte se bodnout. Všechny tyhle vaše žvásty doslovně kopírujete po různých serverech už 4 roky a všude jste pro smích. O drogách víte prd, vaše "argumenty" jsou nemožnou snůškou blábolů, nad racionální myšlení stavíte zákony, urážíte všechny kolem a nejste ani schopen prostudovat odkazy, jež vám v průběhu vašeho výskytu na RX byly nabídnuty.
Prostě jděte do ***, vy zakomplexovaný frustráte a trollujte tam. Zde nejste na rande.cz, tak si laskavě uvědomte, že tady se svým sociálním statutem - 40let, základní vzdělání, kotelník, blb - díru do světa neuděláte.
Poznámka na závěr: právě fakt, že za již zmíněnou dobu jste nebyl schopen korrekce svého slovníku, nastudování literatury a tedy nevyhnutelné korrekce názorové, mě utvrzuje v tom, že jste intelektuálně limitován až k samé hranici slaboduchosti. Dokonce i vaše linky jsou stále ty samé, ač jejich informační hodnota je nulová.
To vám píše graduovaný ubožák, jež sám marihuanu nekouří, nicméně jej tematika drog v různých kulturách zajímá.**r.dele, vy zakomplexovaný frustráte a trollujte tam. Zde nejste na rande.cz, tak si laskavě uvědomte, že tady se svým sociálním statutem - 40let, základní vzdělání, kotelník, blb - díru do světa neuděláte.
Poznámka na závěr: právě fakt, že za již zmíněnou dobu jste nebyl schopen korrekce svého slovníku, nastudování literatury a tedy nevyhnutelné korrekce názorové, mě utvrzuje v tom, že jste intelektuálně limitován až k samé hranici slaboduchosti. Dokonce i vaše linky jsou stále ty samé, ač jejich informační hodnota je nulová.
To vám píše graduovaný ubožák, jež sám marihuanu nekouří, nicméně jej tematika drog v různých kulturách zajímá.**
kkk999
Nejhorší možná ani není to, že někdo to svinstvo bere, ale to, že sem píše ty lži o tom, jak je to fajn a mate mladým, nevědomým, hlavu...ŽÁDNÁ DROGA, ANI CIGARETY ANI CHLAST není fajn, všechno je to jen svinstvo a sajrajt, který může zejména nedospělým dětem zkazit zdraví a následně celý život...výsledek je ten, že mnozí mladí to začnou z frajeřiny brát a pak se toho nemohou zbavit... !726!!215! JE MI LÍTO TĚCH UBOŽÁKŮ, KTEŘÍ SE BEZ NĚJAKÉ TAKOVÉ BERLIČKY NEUMĚJÍ ANI POBAVIT…
myschak
Hele ty Plzeňáku, tím, že tady budeš brečet ničemu nepomůžeš, Je ti 40, tak se podle toho chovej. Zatím meleš prázdný fráze, které nemají naprosto žádnou logiku. Nestudovals taky práva v Plzni mimochodem?

Co se týče drog, ano jsou svinstvo a obrovské, veškeré uměle vytvořené drogy, ale je naprosto každého věc, jestli si tím kazí tělo. Tebe ty chytrolíne to však nemůže nijak ovlivnit. Pokud ti teda nějakej feťák nerozbije hubu, což by mohl, aspoň by se ti rozsvítilo mezi ušima, pokud je teda co. Marihuana je to naprosto dokonalá přírodní droga užívaná po miliony generací před námi, ať už k léčení či ku zábavě. Takže až si ráno sedneš do auta, zařvi na ten neoholený ksicht, co uvidíš ve zpětném zrcátku a uvědom si, že sedíš zrovna ve věci, která je daleko škodlivější, než kouření konopí.

Očekávám od tebe další snůšku hoven. Místo nich bych ti ale doporučoval jít do bordelu a pořádně si tam zapíchat, uklidní se ti mysl a nebudeš spamovat tuto ubohou diskuzi. Tak mě napadá, že největší bojovníci proti drogám jsou ti vyléčení, nebudeš jeden z nich? Protože tvůj ksicht vypadá jak po desetiletém užívání pervitinu ... http­://www­.ran­de.cz­/uzi­vatel-757086/kkk999.aspx . Čágo bojovníku!
kkk999
Irituje mě drzost některých místních obhájců kouření, chlastu a dalších drog...neštítí se tu to svinstvo obhajovat, vychvalovat a někteří dokonce i propagovat... komu vy, ubožáci s drogami dávno vypatlaným mozkem, chcete kázat cosi o tom, že si každý může dělat co chce? Až si ponesete důsledky svých rozhodnutí, až je nebudete přenášet na nás ostatní, pak teprve ten váš argument vezmu...a komu se tady nelíbí, ať si sbalí svých pět švestek a táhne kam chce...proč se neseberete a netáhnete třeba do Holandska, když se to tam smí? Jistě by tam na takové genitální myslitele čekali s otevřenou náručí, možná že by vám tam dokonce postavili i slavo­bránu­...kd­ybys­te tam byli už včera, už je pozdě...
kkk999
Vím, proč mnohým vadí moje ostrá reakce na drogy, ať už legální nebo ilegální - protože vědí dobře, že mám pravdu a že fakta, která uvádím, nemohou vyvrátit...a proto taky fetky jsou vzteky bez sebe, když se v těchto diskuzích moje příspěvky objeví...
Zásadní rozdíl, který nechtějí obhájci jakýchkoliv drog, tedy i kouření a chlastu, vzít v úvahu je ten, že zatímco mnohým rizikům, vyplývajícím ze znečištěného životního prostředí a současného způsobu života celé populace, se prostě nijak vyhnout NELZE, tak braní jakýchkoliv drog je další riziko navíc, KTERÉ K ŽIVOTU NENÍ NAPROSTO NUTNÉ A NEZBYTNÉ A VĚTŠINA ROZUMNÝCH LIDÍ TOTO RIZIKO NA SEBE NEBERE!!! Jen slaboch nebo bezohledný sobec a idiot se nechá ovládat takovýmto hnojem, osobnost, která má vlastní zdravý rozum a vůli, se takovýmito sajrajty ovládat nedá a nepodlehne jim.
kkk999
Chce to jediné: zavést osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý platil za péči, kterou čerpá a rázem bude po rozumu...rázem i tito omezenci pochopí, že každý špás něco stojí, ale bohužel zatím na tyto omezené hlupáky, co kouří, chlastají a berou drogy, doplácíme všichni...a pak nejsou peníze např. na děti s vrozenými vadami, které za svoje nemoci nemohou a doprošujeme se kdesi na Západě a na tyto děti děláme sbírky...kvůli takovýmto bezohledným a sobeckým oslům a darebákům, kteří si zcela vědomě a úmyslně vlastní zdraví ničí...!450!
vonrammstein
To se ti může snadno stát, synku. Já totiž z Plzně pocházím a často tam jezdím. A jelikož už vím, jak se jmenuješ a vypadáš...třeba se potkáme
myschak
Stránka uživatele kkk999.
Muž, 40 let, Plzeň. Hledá ženu pro : kamarádství, vážný vztah, flirt, sex
Se nedivím, že na tebe každá kašle ty vemeno, co tady bleješ za ***? vytáhni si tu svou hnusnou tlamu ze zadku a nekaž mi večerní joint. Zamysli se nad sebou, najdi si nějakou kravku, která ti ty kecy bude žrát a každý ráno si před zrcadlem dej dělo. Je mi tě fakt líto.