Život a styl

Zpět na článek

Prague Pride: Když choděj kluci s klukama... občas se z toho někomu udělá mdlo

23 komentářů

panna
16. srpna 2011 • 13:57
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_215519
12. srpna 2011 • 17:43
Už jsem nevěřil, že se dočtu něčeho rozumného. Ale ano. Jak tento článek tak i Váš názor podepisuji. Děkuji. Pavel
voni.rammstein
10. srpna 2011 • 22:17
Jednou proti komunistum, jindy proti náckum, xenofobum, homofobum.

Jenom ty pederastry všichni milujou.
placirkabodlo
10. srpna 2011 • 18:20
je jediny pravy buh, to si pamatujte jandourek. rad ho pozoruji, vychutnavam, a i kdyz vypada s tim ptackem v ruce a kozama navenku trochu jinak, tak ho mam fakt rad.
a sice je tu prechvaleno, az se nebe trese, ale jo celkem se zadarilo jandourek. jen jeste horsi, nez fotbalovi fanousci, jsou sachovi fanousci. to nejsou lidi!
tellervo
10. srpna 2011 • 15:13
Přečetl jsem si nyní oba články, které zde popisují onu mediální bublinu, a musím konstatovat, že zde asi jako na jediném serveru není pravda pokroucena a názor autora oddělen od faktů.

Mezi kamarády mám mnoho lidí, kteří k této menšině patří a kteří se ale povětšinou podobných akcí již neúčastní. V dobách, kdy měly podobné pochody ještě smysl - nebylo povolené registrované partnerství (které bych osobně přivítal i pro heterosexuální páry) - tak se jich účastnili.

Bohužel v současné době je mezi nima i hodně "pozérů", kteří si na to jen hrajou, snaží se být in, čtou články "jak být správným gayem" a podobně. A bohužel právě tací lidé jsu v médiích nejčastěji vidět, formují názor mas na to, co je to homosexuál, a pro fotogafy je zajímavější muž v latexových šortkách a síťovaném tričku než obyčejně oblečený člověk, který se k své orientaci také přizná.

A závěrem si dovolím oslovit menšinu, které se to týká - kdo z vás by si dal jako motto "Thanks God I am not heterosexual."? Pokud ano, tak proč
aznom
10. srpna 2011 • 13:32
Souhlas,až na tu adopci,která podle mne je nemožná,nesprávná a jdoucí proti samotnému principu.Totiž,že dítě můžou "stvořit" pouze chlap a ženská a tak to počítám i Bůh myslel.Následně na to ,budou tito i dotyčného prcka vychovávat.Našim spoluobčanům z řad menšiny o které je řeč,doporučuji adoptovat např.šimpanze v zoo,kde jim budou vděčni a slzu dojetí uroní!
owes
10. srpna 2011 • 13:25
Nemohu než souhlasit, dobrý článek.
catholicboy
10. srpna 2011 • 13:18
výborně napsaný výstižný článek
rflegr
10. srpna 2011 • 12:49
...jako jeden z mála, ne-li jediný, velmi dobře napsal, že menšiny nejsou hrdé na svoji shůry namíchanou orientaci, ale jsou hrdi na to, že našli odvahu se k ní hlásit. Právě pro svoji odvahu musí být v Čechách pro publikum jaksi podivní až deviantní. Ti "nedeviantní" se zásadně bojí pod svůj názor podepsat, kradou a udávají. Jejich hrdost se scvrkla na hlášení se k úspěšnému sportovnímu týmu a k úspěchům v soutěžích o to, kdo kolik sežere knedlíků. Oslavují zločince, protože za jeho vůdcovství měli guláš za pár korun. Ten guláš rádi zaměnili i za ty životy na hranicích a po kriminálech. To je ta česká rarita. Až na několik málo zanedbatelných procent je naše kompletní společenská deviace snadno prokazatelná a tak nám nezbývá, než tu hrstku statečných z druhého břehu tiše obdivovat.
pismenacislice
10. srpna 2011 • 11:32
Včera jsem si na oslavu Prague Pride pustil díl South Paku - The Death Camp of Tolerance. Vřele doporučuju. Pan Garrison chce dosáhnout výpovědi ze zaměstnání, aby mohl vysoudit peníze za diskriminaci homosexuálů - a tak předvádí před dětmi echt hnusné homo-praktiky. A nakonec celé městečko pošlou do převýchovného táboru, protože jsou prý netolerantní.

Jde o to, že slovo tolerance je od slova tolerovat. A tolerovat neznamená bez debaty souhasit se vším, co nám někdo předkládá jako normální. A já myslím, že homosexuály toleruje drtivá část Čechů (krom fašounků). Dokonce i ten Hájek je toleruje - jen si dopřál toho luxusu, že řekl svůj názor na tuhle akci. Prostě já toleruju tuhle homosexuální akci, ale i toleruju názory pana Hájka. Kdbych se choval jinak, nepřipadal bych si jako demokrat. A je smutné, že mnozí levičáci, kteří tak rádi hlásají toleranci, nejsou schopni tolerovat jiný názor, než je ten jejich. A všimněte si, že pořadatelé neustále vykládají, že se nejedná o politickou akci, ale přitom zasílají žádnosti o podporu politickým subjektům.