Život a styl

Zpět na článek

Prague Pride: Když choděj kluci s klukama... občas se z toho někomu udělá mdlo

23 komentářů

panna
16. srpna 2011 • 13:57
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
voni.rammstein
10. srpna 2011 • 22:17
Jednou proti komunistum, jindy proti náckum, xenofobum, homofobum.

Jenom ty pederastry všichni milujou.
placirkabodlo
10. srpna 2011 • 18:20
je jediny pravy buh, to si pamatujte jandourek. rad ho pozoruji, vychutnavam, a i kdyz vypada s tim ptackem v ruce a kozama navenku trochu jinak, tak ho mam fakt rad.
a sice je tu prechvaleno, az se nebe trese, ale jo celkem se zadarilo jandourek. jen jeste horsi, nez fotbalovi fanousci, jsou sachovi fanousci. to nejsou lidi!
tellervo
10. srpna 2011 • 15:13
Přečetl jsem si nyní oba články, které zde popisují onu mediální bublinu, a musím konstatovat, že zde asi jako na jediném serveru není pravda pokroucena a názor autora oddělen od faktů.

Mezi kamarády mám mnoho lidí, kteří k této menšině patří a kteří se ale povětšinou podobných akcí již neúčastní. V dobách, kdy měly podobné pochody ještě smysl - nebylo povolené registrované partnerství (které bych osobně přivítal i pro heterosexuální páry) - tak se jich účastnili.

Bohužel v současné době je mezi nima i hodně "pozérů", kteří si na to jen hrajou, snaží se být in, čtou články "jak být správným gayem" a podobně. A bohužel právě tací lidé jsu v médiích nejčastěji vidět, formují názor mas na to, co je to homosexuál, a pro fotogafy je zajímavější muž v latexových šortkách a síťovaném tričku než obyčejně oblečený člověk, který se k své orientaci také přizná.

A závěrem si dovolím oslovit menšinu, které se to týká - kdo z vás by si dal jako motto "Thanks God I am not heterosexual."? Pokud ano, tak proč
catholicboy
10. srpna 2011 • 13:18
výborně napsaný výstižný článek
rflegr
10. srpna 2011 • 12:49
...jako jeden z mála, ne-li jediný, velmi dobře napsal, že menšiny nejsou hrdé na svoji shůry namíchanou orientaci, ale jsou hrdi na to, že našli odvahu se k ní hlásit. Právě pro svoji odvahu musí být v Čechách pro publikum jaksi podivní až deviantní. Ti "nedeviantní" se zásadně bojí pod svůj názor podepsat, kradou a udávají. Jejich hrdost se scvrkla na hlášení se k úspěšnému sportovnímu týmu a k úspěchům v soutěžích o to, kdo kolik sežere knedlíků. Oslavují zločince, protože za jeho vůdcovství měli guláš za pár korun. Ten guláš rádi zaměnili i za ty životy na hranicích a po kriminálech. To je ta česká rarita. Až na několik málo zanedbatelných procent je naše kompletní společenská deviace snadno prokazatelná a tak nám nezbývá, než tu hrstku statečných z druhého břehu tiše obdivovat.
Uživatel_215519
12. srpna 2011 • 17:43
Už jsem nevěřil, že se dočtu něčeho rozumného. Ale ano. Jak tento článek tak i Váš názor podepisuji. Děkuji. Pavel
pismenacislice
10. srpna 2011 • 11:32
Včera jsem si na oslavu Prague Pride pustil díl South Paku - The Death Camp of Tolerance. Vřele doporučuju. Pan Garrison chce dosáhnout výpovědi ze zaměstnání, aby mohl vysoudit peníze za diskriminaci homosexuálů - a tak předvádí před dětmi echt hnusné homo-praktiky. A nakonec celé městečko pošlou do převýchovného táboru, protože jsou prý netolerantní.

Jde o to, že slovo tolerance je od slova tolerovat. A tolerovat neznamená bez debaty souhasit se vším, co nám někdo předkládá jako normální. A já myslím, že homosexuály toleruje drtivá část Čechů (krom fašounků). Dokonce i ten Hájek je toleruje - jen si dopřál toho luxusu, že řekl svůj názor na tuhle akci. Prostě já toleruju tuhle homosexuální akci, ale i toleruju názory pana Hájka. Kdbych se choval jinak, nepřipadal bych si jako demokrat. A je smutné, že mnozí levičáci, kteří tak rádi hlásají toleranci, nejsou schopni tolerovat jiný názor, než je ten jejich. A všimněte si, že pořadatelé neustále vykládají, že se nejedná o politickou akci, ale přitom zasílají žádnosti o podporu politickým subjektům.
el.mimo
10. srpna 2011 • 09:57
veřejně automobilovou dopravu po Praze, tak mu fanatičtí pumpičkáři zablokují město, možná se i nechají inspirovat britskou omladinou a nějaký ten "ďábelský" vehicle zapálí. A Darek tu pak bude blaženě uchcávat.
Ani Váš pohled - že jde o pochod hrdosti na to, že se LGBT dovedou přiznat - nesdílím. Většinovou společnost naprosto nezajímá, kdo komu kam co cpe, a hrdí by buzíci měli být z mého pohledu tak na fakt, že se přiznali sami sobě. To by ale stačil obligátní ranní pohled do zrcadla. Tahle cirkusová atrakce je pro mě nepochopitelná. Jako soukromý festival, třeba jako Pohoda, SázavaFest, etc. bych to chápal, ale proč, z jakého důvodu veřejně exhibují za souhlasného hýkání primátora, tomu nerozumím. Nikdo je nešikanuje, nehrozí jim žádné persekuce, takže mi vychází, že se cítí být málo tolerováni (čti: málo zvýhodňováni). Jediné, co kvituji je, že sami se do spektáklu kolem Hájka nezapojili, ač po včerejších mudrech p. Bátory svůj postoj možná změní.veřejně automobilovou dopravu po Praze, tak mu fanatičtí pumpičkáři zablokují město, možná se i nechají inspirovat britskou omladinou a nějaký ten "ďábelský" vehicle zapálí. A Darek tu pak bude blaženě uchcávat.
Ani Váš pohled - že jde o pochod hrdosti na to, že se LGBT dovedou přiznat - nesdílím. Většinovou společnost naprosto nezajímá, kdo komu kam co cpe, a hrdí by buzíci měli být z mého pohledu tak na fakt, že se přiznali sami sobě. To by ale stačil obligátní ranní pohled do zrcadla. Tahle cirkusová atrakce je pro mě nepochopitelná. Jako soukromý festival, třeba jako Pohoda, SázavaFest, etc. bych to chápal, ale proč, z jakého důvodu veřejně exhibují za souhlasného hýkání primátora, tomu nerozumím. Nikdo je nešikanuje, nehrozí jim žádné persekuce, takže mi vychází, že se cítí být málo tolerováni (čti: málo zvýhodňováni). Jediné, co kvituji je, že sami se do spektáklu kolem Hájka nezapojili, ač po včerejších mudrech p. Bátory svůj postoj možná změní.
el.mimo
10. srpna 2011 • 10:01
A už si, hernajs, pozvěte nějakého ajťáka, ať vám to tady dá do rychtyku.