Život a styl

Zpět na článek

Otázka na tělo: Konec sexu po porodu?

10 komentářů

rad.un
4. srpna 2011 • 15:16
Alex asi nemá děti, což? Vypadá to jak opsané z nějakého podivného "odborného" článku - zdroj odhaduji tak Blesk či něco takového... Jo, chuť na sex holt neni - a z valné většiny to nesouvisí se způsobem porodu - největší měrou se na tom podílí hormony - vlastní zkušenost - půl roku po CS nebylo nic. Pak se to ale zlomí a všechno je v pořádku...
Ale nejvíc mě rozesmálo, jak se hnedka po císaři posadíte! ChaChaChaChaCha!!! Dva dny se skoro nehnete... Po normálním porodu se možná hned nesedí, ale chodí se bez problémů.
mamutka
29. července 2011 • 09:37
ta propagace císařských řezů? Nechat své ještě nenarozené dítě přidusit narkozou, nechat si rozřezat břicho, riskovat pooperační komplikace jen proto, že mám jakousi iluzi, že pak bude sex jako zamlada? Jsem zvědavá, co bude paní Doležalová propagovat po svém prvním císařském řezu....
von.rammstein
27. července 2011 • 22:34
že prvních šest měsíců po porodu to alespoň v našem případě znamenalo sexuální půst.
tritecky
27. července 2011 • 14:19
ale trochu blbý je, že v tom polosedu musíte i chodit (takže v předklonu), protože se nedokážete narovnat. a pokud se jizva nehojí a znisá, je to dost humus. taky srůsty nejsou nic moc. ty bolí dost dlouho. někdy už nafurt. a musíte kvůli nim na reoperaci.
inkontinence se způsobem porodu nesouvisí - změny pánevního dna proběhnou už během těhotenství a tak dále.
alex119
27. července 2011 • 13:24
Sem napište váš vzkaz!K podobným článkům by se měla vyjadřovat žena, která už rodila (ale ne císařským řezem) což si myslím, že není případ paní ALex.Vše záleží na vztahu těch dvou o tom to je !!
meethos
27. července 2011 • 10:34
Po přečtení článku jsem zhasil i ten nejmenší plamínek úvahy nad potomstvem. Děkuji za názorné nastínění pekla bez cenzury. Takže děti leda virtuální (z Afriky, nebo v The SIMS3)
simeklubor
27. července 2011 • 12:33
No jestli je vaší skutečnou životní prioritou strkání penisu do pochvy a nejste schopnej ani přechodně řešit svý potřeby jinak, skutečně se do dětí nepouštějte. Vony si takovýho tátu fakt nezasloužej .
sendyman
27. července 2011 • 12:47
meethos
28. července 2011 • 12:46
Nesuďte mne prosím, nebo si o vás budu myslet že jste naprostý idiot. Ne každý žije proto, aby měl potomstvo.
simeklubor
28. července 2011 • 17:38
Zcela jistě ne každý žije pro to, aby měl potomstvo. Váš příspěvek ovšem naznačuje, že hlavním důvodem nemít potomstvo je pro vás skutečnost, že byste si kvůli tomu možná taky pár měsíců nevrznul. A nazýváte to peklem. Proto jsem napsal to, co jsem napsal. Chcete-li mě kvůli tomu vidět jako idiota, poslužte si, máte na to právo.