Život a styl

Zpět na článek

Odboráři v televizi způsobují ztrátu erekce

36 komentářů

germi
20. června 2011 • 07:24
Koukám, že jste vlastně nepochopili význam slova demokracie. Když stávkují odbory ve Francii, tak si nikdo takové kydy nedovolí, ale tady se stále pravičáci ohánějí komunisty a koho chtějí pohanět tak ho k nim přirovnají. Příště se radši věnuj tomu co umíš nejlíp - vem kabelku a vyraž do perlovky.
sedlakjura
18. června 2011 • 11:43
Vidíš ty trdýlko. Kdyby se ta banda vyžraných otlemků zastávala těch pracujících, kteří dělají svým zaměstnavatelům za pár šupů ***, neřekl bych ani slovo. Ale uveď mi, ty prosťáčku, pár příkladů, kdy se odboráři, nebo třeba i kteříkoli levicoví politici, těchto lidí, pracující často za minimální mzdu, zastali! Kdybys neměl v hlavě na.ráno, tak by sis všiml, že jak u nás, tak třeba i v Řecku, stávkují hlavně buďto státní zaměstnaci, nebo ti, které stát jinak živí. A ti se, v porovnání s těmi skutečně zneužívanými pracujícími, nemají zas až tak špatně, ale slyšet jsou nejvíc! To je totiž, pro tu bandu odborářských vyžírků a levicových populistů, ta nejjistější voličská základna! Proč neřvou ti slavní dopraváci, jak je možné, že člověk s naprosto zbytečnou funkcí, bere tři mega za rok, jenomproto, že se občas usměje do TV? No a ta komunistická rétorika všech těch Zavadilů a ostatních zmetků je maximálně na zvracení a kdyby tady nerozdmýchavali další komu­nistic­koso­cialis­tický puč, tak musí být všem rozumným lidem pouze k smíchu.
kkk999
16. června 2011 • 12:34
Hlupáka fakta nezajímají...šašku hedliku
hedlik
15. června 2011 • 22:46
placate obecne picoviny,ktere nikoho nezajimaji. sbohem. to jestli jste blazen stejne vite nejlip vy sam,ze?
kkk999
15. června 2011 • 18:47
Ale ty jsi utekl­...ha­looo­oooo­o, Bohnice, na netu máte aznoma...
aznom
15. června 2011 • 18:37
Už jsi se zase dostal z kazajky.Bude veselo na netu.Tak se do toho pořádně opři než tě zřízenci lapějí a šoupnou do klece !
kkk999
15. června 2011 • 18:28
Kam se podívám, všude kvete jen bratříčkování, když se podívám do vlády, ať už do současné nebo do těch minulých, je to JEDEN VĚTŠÍ DAREBÁK, ZLODĚJ A V NĚKTERÝCH PŘÍPADECH KDOVÍ, JESTLI NE SPOLUVINÍK VRAŽDY!!! Dokud v naší krásné zemi nebudou jednotlivé resorty řídit lidé, kteří nejsou vázáni na žádnou politickou stranu, kteří v daném oboru něco znamenají a mají v něm respekt a uznání, bude se situace stále jen zhoršovat. A tento respekt určitě u mě pan prohulený kdovíčeho "doktor" JXD rozhodně nemá - takoví, jak je on už by dávno (společně s členy vlád minulých i současné) měli tvrdě makat na galejích, možná by jim to vrátilo zdravý rozum a mnohým i paměť...Celý problém u nás je v tom, že platné zákony NEJSOU NEKOMPROMISNĚ VYŽADOVÁNY PADNI KOMU PADNI, ALE JEN NĚKDY A OD NĚKOHO, PODLE TOHO, JAK SE TO KDY HODÍ PRÁVĚ VLÁDNOUCÍ GARNITUŘE!!!
aznom
15. června 2011 • 18:16
Ale jemináčku.to oni přeci nikdy neudělají.Celková zanedbanost a humpo­láctví­,nezod­pověd­nost a vůbec odpornost je signifikantním znakem těchto soudruhů!Myslím,,že si na tomto dokonce zakládají!
cypakus
15. června 2011 • 16:59
Jasně, chápu, takže až se ti odboráři převlečou, umyjou , oholí a vyčistí si zuby, bude všechno v pořádku. To jsem chtěl vědět, mě se pořád zdálo, že je problém v tom, že vymysleli tu stávku.
aznom
15. června 2011 • 16:47
To s tím souvisí.Jestliže někdo jako umaštěný na sebe nedbající prase vypadá,prakticky jistě jím je kapišto?V době stávky budou zcela jistě hlavně tito tvořit "úderné čelo" našich soudruhů!